q Trehjulssykkel test: De 6 beste trehjulssyklene (mai 2024)

Trehjulssykkel test: De 6 beste trehjulssyklene (mai 2024)

Liste over 6 trehjulssykler, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste trehjulssykkel per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste trehjulssykkel

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 6 trehjulssykler. Se hvilke produkt som er beste trehjulssykkel for barn i følge brukerne her.

FEBERs trehjulssykkel er den perfekte sykkelen for barn som vil sykle som mamma og pappa. Med et teleskophåndtak, myke gummibånd og et sikkerhetsbelte er denne sykkelen ikke bare morsom, den er også trygg. FEBERs trehjulssykkel har noe for enhver smak: den kan justeres i tre forskjellige posisjoner, den har myke gummibånd slik at barnet kan sykle stille og rolig, og den har et sikkerhetsbelte for ekstra beskyttelse.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Som verdens mest kompakte trehjulssykkel er Liki Trike fra Doona™ en elegant og urban design som kombinerer funksjonalitet med estetikk og sikkerhet. Den er perfekt for både voksne og barn, og vil gjøre pendelen til jobb eller skole til en lek.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Det er aldri for tidlig å lære å sykle på trehjulssykkel! Lionelo trehjulssykkel er en perfekt første sykkel for barnet ditt. Den tilpasser seg med dem, slik at de kan være driveren for sine egne eventyr. Lionelo trehjulssykkelen er trygg, morsom og enkel å bruke.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Fisher-Price er kjent for å produsere høykvalitets barneprodukter. Denne trehjulssykkelen er intet unntak. Metallrammen gjør den solid og slitesterk, og høyden kan justeres for å passe barnets behov.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

PUKY Tricycle CAT er den perfekte balansen mellom sikkerhet og komfort for den lille. Det er en trehjulssykkel som er både kompakt og lett, så den kan tas med overalt. Seteryggen er myk polstret og justerbar, og 5-punktsselen sørger for sikkerhet. De AIR-less-dekkene er vedlikeholdsfrie, noe som betyr at du aldri trenger å bekymre deg for at de blir flate. Det er perfekt for byen, så du kan utforske med den lille i komfort!

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Slik velger du trehjulssykkel

For å velge en trehjulssykkel, vurder følgende punkter:

Størrelse

Velg en som passer til kroppens størrelse og vekt

Kvalitet

Velg en med god kvalitet på materialer og konstruksjon

Bruksområde

Velg en som passer til området der den skal brukes (f.eks. bykjøring vs. terreng)

Bremser


Velg en med pålitelige bremser

Pris


Velg en som passer til budsjettet ditt.

Ved å vurdere disse faktorene, kan du finne en trehjulssykkel som passer dine behov og ønsker.

Spørsmål og svar om trehjulssykkel

Barn kan begynne å bruke en trehjulssykkel når de har god balanse og kontroll over kroppen sin, vanligvis fra 2-3 års alder. Det er imidlertid viktig å alltid overvåke barna under bruk for å sikre sikkerhet. Foreldre og omsorgspersoner bør også vurdere faktorer som barnets størrelse, styrke og ferdigheter når de bestemmer når det er trygt for barnet å begynne å bruke en trehjulssykkel.

Barn kan begynne å øve seg på en balansesykkel når de har utviklet god kroppskontroll og balanse, vanligvis fra 2-3 års alder. De kan begynne med en løpebakke eller en trygg og stabil trehjulssykkel, og deretter gradvis overgang til en tohjulssykkel når de føler seg mer selvsikre og komfortable. Det er viktig å alltid overvåke barna og vurdere deres ferdigheter og styrke før de begynner å bruke en tohjulssykkel. Foreldre og omsorgspersoner bør også sørge for at sikkerhetsutstyr som hjelm blir brukt for å beskytte barnet i tilfelle ulykker.

Det varierer fra barn til barn, men de fleste barn lærer å sykle uten støttehjul når de er mellom 4 og 8 år gamle. Noen barn lærer tidligere, mens andre tar litt lengre tid. Faktorer som balanse, motorikk, selvtillit og tålmodighet kan påvirke hastigheten på læringen. Det viktigste er at barnet føler seg komfortabelt og trygt, så de kan nyte syklingen. Foreldre og omsorgspersoner bør være tålmodige og støttende under læringsprosessen, og sørge for at sikkerhetsutstyr som hjelm blir brukt for å beskytte barnet.

Barnas produkter
Logo