Barnespill test: De 7 beste spillene for barn (juli 2024)

Liste over 8 barnespill, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste barnespill per juli 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste barnespill

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 8 spill til barn. Se hvilke produkt som er beste barnespill i følge brukerne her.

På utkikk etter barnespill? Da anbefaler vi deg å sjekke ut: Jollyroom.

Tactic Spill Lotto er et spill for barn i alderen 4-8 år. I dette spillet prøver du å finne de ni riktige brikkene som samsvarer med bildene på bildebrikken din. Spilleren som fyller brikken sin først vinner.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

I Tactics nyeste spill, Spill Kimble, kaster spillerne pop-up terningen og flytter brikkene sine rundt på brettet. Spilleren som har alle fire spillebrikkene sine i målet vinner!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Spillet handler om klokken. Det er mange kort med bilder og ord. Spillerne må gjette hva som står på kortet. Det er et spill for barn fra 4 år.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Vi introduserer Nobodinoz Spill! Et morsomt bowlingsett fra Nobodinoz. La barnet ditt spille bowling med denne flotte treleken. Settet inneholder seks bowlingnåler og to trekuler. Sett opp kjeglene og prøv å slå dem ned med trekulene. Spillet leveres i en praktisk tøypose med instruksjoner for montering og spilling.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

De gigantiske dominoene er en fin måte å tilbringe tid med familie og venner på, eller å få barna til å begeistre matte. De er laget av plast, så de er holdbare, og de kommer i et sett med 28 deler. Prikkene på dominobrikkene er ekstra store, så de er enkle å se for barn. Dette settet er perfekt for innendørs eller utendørs lek.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Barnas produkter
Logo