q Sprinkelseng test: De 12 beste sprinkelsengene (mai 2024)

Sprinkelseng test: De 12 beste sprinkelsengene (mai 2024)

Liste over 13 sprinkelsenger, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste sprinkelseng per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste sprinkelseng

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 13 sprinkelsenger. Se hvilke produkt som er beste sprinkelseng for barn i følge brukerne her.

Hvis du leter etter en seng som er både stilig og trygg, så er Klups Sprinkler seng den perfekte løsningen. Sprinklersengen kan justeres i tre høyder for å passe barnets behov, og de tre sprinklerne er avtagbare slik at du enkelt kan se og ta på barnet ditt. Sengen er laget av furu, som er slitesterkt og lett å rengjøre.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Schardt komplett er den perfekte barnesengen for dine små. Sengen er laget av massiv furu og er lakkert, så den er enkel å rengjøre. Madrassen har et gitter, som er mykt og behagelig. Videre har sengen en bredde på 60 cm og en lengde på 120 cm, så den er stor nok for voksne å sove på også. Den har også tre forskjellige høydejusteringer!

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Å sove i ditt eget koselige hus, hvor deilig er ikke det? Trerammen formet som et hus er den perfekte detaljen på et barnerom. En madrass på 70 x 140 cm passer i husrammen. Eventuelt kan du også ha ribbet bunn. Detaljer: Dimensjoner: 78 x 148 x

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Denne sengen er perfekt for barnet ditt. Det er en virkelig godbit for øynene og den beste måten å hjelpe dem med å sove godt om natten. Sengen er laget av massiv furu og 3 trinn kan tas av. Produktdetaljer: Synlig trekonstruksjon 3 glidende spiker Gitterdiameter: 16mm Delt ramme laget av høyelastiske springwood-lameller og fjærer.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Schardt Cot er det perfekte valget for ditt barns første seng. En kombinasjon av en stilig seng av høy kvalitet og et koselig sengesett vil få barnet ditt til å føle seg komfortabel og trygg. Schardt Cot er tilgjengelig i hvitt og leveres med et matchende sengetøysett.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

urra Crib natural furu 70 er en vakker, vellaget og trygg barneseng for barnet ditt. Den er laget av materialer av høy kvalitet og har et moderne design. Sengen har en justerbar lamellramme som du kan justere til tre forskjellige høyder. Avstanden mellom lamellene er også justerbar, så selv om barnet ditt vokser, vil barnesengen alltid ha den perfekte størrelsen. Det er en naturlig furufinish for å holde barnerommet ditt friskt og rent.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Barn trenger en seng som er like komfortabel og morsom som de er. Vi i Roba har laget en seng som er perfekt for din lille. Denne sengen har en overflate på 70 x 140 cm og er laget av tre i naturlig bøkedekor. Fyllingene på sengegavlen og fotbrettet er trykket med et lekent bilmotiv. Ytterligere beskyttelse er gitt av sideskinnene som er festet til rammen.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

CILDHOME Husramme tipi er et vakkert høykvalitetstelt som barna dine vil elske. Teltet er enkelt å montere og har et romslig interiør med nok plass til to voksne. Husramme tipi er laget av massiv bøketre og kan tørkes av med en fuktig klut etter tørking. Målene er 78 x 148 x 138 cm og vekten er 11 kg.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

ROBAs husseng er en moderne, 3-veis høydejusterbar og konvertibel kombinasjonsseng inkl. lamellramme med liggeflate på 70 x 140 cm. Den naturfargede ROBA baby- og barnesengen er utstyrt med 3 praktiske trinn for enkel inn- og utstigning. Den praktiske oppbevaringsplassen under sengen kan brukes til å oppbevare store gjenstander, som barneseng, lekegrind eller stellebord.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Slik velger du sprinkelseng

Her er noen faktorer å vurdere når du velger en sprinkelseng til babyen din:

  • Sikkerhet: Sørg for at sengen har god støtte og en sterk ramme. Kontroller også at den oppfyller sikkerhetsstandardene for babymøbler.
  • Størrelse: Velg en seng som passer i størrelsen til barnerommet ditt. Sørg for at det er nok plass rundt sengen for å sikre at babyen din har nok plass til å bevege seg.
  • Justerbar høyde: Velg en seng med justerbar høyde slik at du kan justere høyden til sengen etter som babyen din vokser.
  • Madrass: Velg en seng med en god madrass som gir støtte og komfort til babyen din.
  • Stil og design: Velg en seng som passer med den overordnede stilen på barnerommet ditt.
  • Pris: Velg en seng som passer innenfor budsjettet ditt.

sprinkelsengen som tilpasser seg barnets alder! (Se video)

Spørsmål og svar om sprinkelsenger

Det anbefales at babyer begynner å sove i en sprinkelseng når de er rundt seks måneder gamle. Dette er fordi babyer rundt denne alderen har begynt å vri seg og krype, og en sprinkelseng gir dem mer plass til bevegelse.

Det er vanlig at barn sover i en sprinkelseng frem til de er omtrent to år gamle. Dette er fordi sprinkelsenger gir barn mer plass til å bevege seg og gir en mer komfortabel soveopplevelse enn en vugge eller krybbe.

Når barnet ditt er klart for en større seng, vil du merke at de har vokst ut av sprinkelsengen. Du bør da vurdere å gå over til en større junior- eller enebarnsseng.

Det er vanlig at barn går fra en sprinkelseng til en større junior- eller enebarnsseng når de er omtrent to år gamle. Dette er fordi sprinkelsenger er designet for små barn og gir dem mer plass til å bevege seg og mer komfort enn en vugge eller krybbe.

Når barnet ditt har vokst ut av sin sprinkelseng, vil du merke at det har blitt større og trenger mer plass til å bevege seg. Du bør da overveie å gå over til en større junior- eller enebarnsseng for å sikre at barnet ditt fortsetter å sove trygt og komfortabelt.

Det er ikke anbefalt å la babyen sove i en babynest hele natten, da de fleste babynester er beregnet for kortere tidsperioder, for eksempel ved amming eller formiddagslur. Babynester er vanligvis laget av mykt materiale og gir lite støtte for hodet, nakken og ryggen til en baby, så det er ikke trygt for babyen å sove i en babynest i lang tid.

Barnas produkter
Logo