Vårjakke for barn test: De 12 beste vårjakkene til barn (juli 2024)

Liste over 20 vårjakker til barn, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste vårjakke for barn per juli 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste vårjakke for barn

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 20 vårjakker til barn. Se hvilke produkt som er beste vårjakke for barn i følge brukerne her.

Du er en ekte sporty fyr, som elsker å se stilig og tøff ut. Denne jakken er akkurat det du trenger! Designet er laget for mannen som alltid er på farten, og som ønsker å se bra ut mens han gjør det. Jack & Jones sin Mono Ron bomberjakke har glidelåslukking foran og koreansk tekst bak.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Den perfekte jakken for damen som ønsker å holde seg varm og elegant. Denne jakken er laget av myk velur, og har glidelås som går hele veien ned foran. Ermene er detaljerte med rød vrangbord, og den har en hevet krage.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Du vil misunne alle vennene dine med Petit by Sofie Schnoors bestselgende velurjakke. Jakken har gullglidelås som går fra kragen til falden, og røde detaljer på ermene. Den har også ribb på ermene og falden for en perfekt passform. Bruk den med dine favorittjeans for å fullføre looken!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Denne cardiganen er et nytt tillegg til Sofie Schnoor Petit-serien. Leopardprintet er så mykt og pent at du får lyst til å bruke det hele tiden. Gullglidelåsen gir et klassisk preg som aldri vil gå av moten.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Hummel James Bomber Jacket er et godt valg for alle som leter etter en stilig, komfortabel og funksjonell jakke. Den er vanntett og beskytter mot kald vind. Den har Hummels klassiske piler nedover armene, kontrasterende mansjetter på ermene og falden, og to lommer foran. Passer perfekt.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

James Bomber er en ikonisk jakke som har vært en del av Hummel-kolleksjonen i årevis. Den er laget av 100 % polyamid og har en vannavvisende finish. James Bomber har to glidelåslommer foran, piler nedover armene, kontrasterende mansjetter på ermene og falden, og en klassisk krage. Den er tilgjengelig i størrelsene 38-50.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Bomberjakken er en klassisk stil som aldri går av moten. Du kan bruke den til enhver anledning, og den vil alltid se bra ut. Hummel James Bomber Jacket er laget av en ullblanding med en vannavstøtende finish, noe som betyr at den er perfekt for det uforutsigbare britiske været. Jakken er utstyrt med piler nedover ermene, kontrasterende mansjetter på ermene og falden, og to lommer foran for telefonen eller nøkler. Den er tilgjengelig i svart, marineblå, khaki og grønn i størrelsene S til XXL

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Dette er en jakke som holder deg varm og tørr. Den er perfekt for vinteren og den passer perfekt. Jakken er laget av vannavstøtende materiale og beskytter mot kald vind. Den har Hummels klassiske piler nedover armene, kontrasterende mansjetter på ermene og falden, og to lommer foran.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Hummel James Bomber-jakken er en moderne versjon av den klassiske bomberjakken. Den er vannavstøtende og har en fin passform. Den har Hummels klassiske piler nedover armene, kontrasterende mansjetter på ermene og falden, og to lommer foran.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

En klassisk bomberjakke med en moderne vri. James har et vannavstøtende ytterstoff, og er foret med myk fleece for varme. Den har piler foran for å gi den en slank silhuett, kontrasterende mansjetter på ermene og to lommer foran.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Barnas produkter
Logo