Ammepute test: De 2 beste ammeputene (juli 2024)

Liste over 2 ammeputer, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste ammepute per juli 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste ammepute

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 2 ammeputer. Se hvilke produkt som er beste ammepute for barn i følge brukerne her.

Candide ammepute Flex er den ultimate ammeputen! Denne geniale designen lar deg bruke puten i fire forskjellige posisjoner, og den har til og med en myk skumbase som festes rundt magen for ekstra støtte. De to putene er også avtagbare, slik at du kan bruke dem som støtteputer for ryggen eller hodet.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Slik velger du riktig ammepute

Det er flere faktorer du bør vurdere når du skal velge en ammepute:

Støtte: Sørg for at puten gir den støtten du trenger for å oppleve komfort under amming.

Størrelse: Velg en størrelse som passer for deg og babyen din. Noen ammeputer er justerbare og tilpasser seg kroppens form.

Materiale: Velg et materiale som føles behagelig mot huden din og som er lett å rengjøre.

Form: Velg en form som gjør det enkelt for deg å holde babyen din i riktig stilling under amming.

Reisevennlighet: Hvis du ofte reiser, kan det være en fordel å velge en ammepute som er enkel å ta med seg og bruke på farten.

Pris: Ammeputer kan variere i pris, så velg en som passer ditt budsjett.

Slik bruker du ammeputen (video)

Spørsmål og svar om ammeputer

Det er viktig å huske at alle mødre og babyer er forskjellige, så hva som fungerer best for en person, kan ikke nødvendigvis fungere for deg. Det er derfor viktig å prøve ulike stillinger og puter til du finner det som fungerer best for deg og babyen din.

Ja, du kan vaske Bbhugme-ammeputer. Det er viktig å følge produsentens anbefalinger for vasking for å sikre at puten forblir i best mulig stand. Noen Bbhugme-ammeputer kan vaskes i maskin på en skånsom syklus med mildt vaskemiddel, mens andre kan kreves for håndvask. Sjekk alltid vaskeanvisningene på puten for å sikre at du vasker den riktig.

For å bruke en ammepute, anbefales det å først justere putens størrelse og form slik at den passer til deg og babyen din. Deretter kan du plassere babyen din på puten med babyens mage mot din, slik at han eller hun kan nå brystet ditt. Du kan også støtte babyens hode og nakke med den ene armen din, mens du bruker den andre armen til å støtte babyen. Det er viktig å sørge for at brystet ditt og babyens munn og nese er i samme linje for å unngå kvelning. Endelig bør du justere posisjonen til babyen og puten regelmessig for å unngå å få smerter i ryggen eller armene.

Fjern eventuelle skitt eller smuler fra puten før vask.

  1. Legg puten i en vaskemaskin på et lavt sentrifugeringsprogram, for eksempel på 30 grader.
  2. Bruk mildt vaskemiddel og unngå skyllemiddel for å forlenge putens levetid.
  3. Tørk puten ved hjelp av lufttørking eller legg den i tørketrommelen på lav varme.
  4. Unngå å stryke eller bruke blekemiddel på puten.

Følg alltid produsentens anvisninger for best resultat og for å unngå skade på puten.

Barnas produkter
Logo