Ullbody for barn test: De 12 beste ullbodyene til barn (april 2024)

Liste over 22 ullbody til barn, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste ullbody for barn per april 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste ullbody for barn

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 22 ullbodyer til barn. Se hvilke produkt som er beste ullbody for barn i følge brukerne her.

På utkikk etter ullbody? Da anbefaler vi deg å sjekke ut: Jollyroom.

Enten du er en liten bunt av glede eller en stor en, er Johas kropp det perfekte plagget for deg. Med Johas kropp vil du enkelt kunne kle av og på deg selv, og skifte bleie med et knappetrykk. Laget av luksuriøs merinoull, er denne kroppen myk å ta på og vil holde deg varm om vinteren.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Dette er en body i myk og tynn merinoull fra Joha. Bodyen har en trykknapp i skrittet og på den ene skulderen, som gjør den enkel å ta av og på. Perfekt å bruke som et første lag nærmest kroppen. Ullen har fantastiske egenskaper som varmer når det er kaldt, er pustende og transporterer bort fuktighet når det er varmt.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Hold deg komfortabel og varm med denne vakre, organiske merinoullkroppen. Joha Body er et utmerket baselag som er både mykt og tynt, noe som gjør det enkelt å ta på og av. Den er perfekt for å ha under andre klær eller som det første laget nærmest huden din.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Johas kropp er laget av myk og tynn merinoull. Den har en trykknapp i skrittet og på den ene skulderen, som gjør den enkel å ta av og på. Den er perfekt å bruke som et første lag nærmest kroppen.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Bodysuits er i raseri akkurat nå, og denne er perfekt for de minste menneskene. Laget med den mykeste, mest luksuriøse ullen på utsiden og bomull på innsiden, vil denne bodyen garantert holde barnet ditt varmt og glad. Med en elastisk interlock-binding vil den holde seg på plass, selv etter mange timers bruk.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Vossatassars Monsterull ullbody er det perfekte valget for de minste barna. Med en utside laget av merinoull og en innside laget av myk bomull, vil ikke denne bodyen klø eller irritere barnet ditt. Med en stretchy interlock-binding gir den også en behagelig passform som ikke vil løsne selv etter mange timers bruk.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Devold's Breeze Body er den ultimate naturlige kroppen for de som ønsker å være komfortabel, stilig og miljøvennlig. Den er laget av 100 % merinoull, så den regulerer temperaturen og føles myk mot huden. Det myke stoffet er perfekt for hverdagsbruk, mens den slanke passformen er flatterende og allsidig.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Janus Body, Cerise 50 er den perfekte bodyen for enhver anledning. Den er laget av en fantastisk ullblanding som føles myk og behagelig på huden din. Denne bodyen har lange ermer og praktiske trykknapper i skrittet for enklere på- og avkledning. Du vil elske hvordan den ser ut og føles, så vel som dens mange fordeler!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Barnas produkter
Logo