Softshelljakke for barn test: De 12 beste softshelljakkene til barn (april 2024)

Liste over 350 softshelljakker til barn, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste softshelljakke for barn per april 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste softshelljakke for barn

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 350 softshelljakker til barn. Se hvilke produkt som er beste softshelljakke for barn i følge brukerne her.

Når det er kaldt ute, trenger du en jakke som holder deg varm og tørr. Mini A Ture Aden Jacket gjør nettopp det. Den har justerbar midje for bedre individuell passform, to lommer og avtagbar hette. Merkets signaturstjerne finnes i reflekterende form på høyre lomme, og en ytterligere refleks finnes på baksiden.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Med Mini A Ture Aden kan du ta på deg elementene med en jakke som er like stilig som funksjonell. Jakken har en justerbar midje for en bedre individuell passform og to lommer for telefonen, nøkler og andre nødvendigheter. Den avtagbare hetten gir ekstra beskyttelse mot regn eller snø, og reflekterende detaljer holder deg trygg i dårlig lys.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Mini A Tures nye serie med funksjonelle softshell-jakker har alt du trenger for en trendy, komfortabel og trygg vinter. Mini A Ture Briddi-jakken er akkurat passe størrelse for å passe kroppen din på en flatterende måte. Den har dekorative folder i midjen og to lommer på siden. Og med hetten som kan tas av med trykknapper, kan du ta vare på deg selv og være trygg også.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Mini A Tures nye Briddi softshell-jakke er et funksjonelt, stilig og praktisk plagg. Jakken er laget av et slitesterkt, vannavstøtende materiale med en flatterende passform og dekorative folder i midjen. Hetten er avtagbar for økt sikkerhet og det er to i jakkens høyre lomme og på ryggen.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Mini A Ture Briddi er en funksjonell softshelljakke i trendy design, for kvinner. Jakken har en utsvingt passform og dekorative folder i midjen. For økt sikkerhet er hetten avtagbar med trykknapper, og det er to i jakkens høyre lomme og på ryggen.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Hold deg varm og stilig med Mini A Tures nye vinterkolleksjon. Mini A Ture Briddi er en funksjonell softshell-jakke i trendy design, perfekt for vinteren. Med en tilpasset passform og dekorative folder i midjen er denne jakken både stilig og praktisk. Med to hetter i høyre lomme, vil du være sikker på å holde deg varm.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Mini A Ture Briddi er den perfekte jakken for en stilig jente på farten! Med en utsvingt passform, dekorative folder i midjen og en avtagbar hette er den funksjonell og moteriktig. Jakken kommer i et trendy design med to lommer på høyre side og en på baksiden.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Slik velger du softshelljakke til barn

Når du velger en softshelljakke til barnet ditt, er det flere faktorer å vurdere:

Størrelse

Sørg for å velge en jakke som passer barnet ditt ordentlig. Du bør måle bryst-, midje- og hofteomkrets, og velge størrelsen som passer best basert på disse målingene. Det er også viktig å vurdere om jakken vil gi tilstrekkelig rom for bevegelse og lag på lag-kledd.

Materiale

Sørg for å velge en jakke som er laget av et slitesterkt og pustende materiale, slik at barnet kan holde seg tørt og komfortabelt. Softshelljakker er vanligvis laget av et kombinert materiale av polyester og spandex, men det kan være variasjoner i materialet mellom forskjellige produsenter.

Vannavstøtende

Softshelljakker til barn er vanligvis vannavstøtende eller vannbestandige. Vannbestandige jakker kan motstå regn, mens vannavstøtende jakker kan absorbere fuktighet og holde barnet tørt og komfortabelt.

Pusteevne

Siden softshelljakker er laget for å være pustende, bør du velge en jakke som gir god ventilasjon og lar fuktighet slippe ut. Dette vil hjelpe til med å forhindre overoppheting og holde barnet tørt og komfortabelt.

Design

Velg en jakke med et design og en farge som barnet ditt liker. Det er også verdt å vurdere ekstra funksjoner som lommer, reflekterende detaljer eller avtakbar hette.

Merkevare og pris

Det finnes en rekke forskjellige merker av softshelljakker på markedet, og prisene varierer. Velg en jakke fra en pålitelig produsent, og vurder å investere litt ekstra for å sikre god kvalitet og holdbarhet

Sy en softshelljakke

Spørsmål og svar

Softshelljakker er designet for å gi beskyttelse mot vind, lett regn og snø, og samtidig gi god ventilasjon og bevegelsesfrihet. De er også ofte lettvektige og enkle å pakke ned, noe som gjør dem ideelle for utendørsaktiviteter der du trenger å bære med deg utstyr.

I tillegg til utendørsaktiviteter, kan softshelljakker også brukes som en allsidig hverdagsjakke. De kan være et godt alternativ til en tykk vinterjakke eller en lett regnjakke, avhengig av værforholdene og temperaturene.

Det er verdt å merke seg at softshelljakker ikke er laget for å gi full beskyttelse mot ekstremt kaldt eller vått vær, og kan kreve ekstra isolasjon eller beskyttelse i tillegg, spesielt i vintermånedene.

En skalljakke er vanligvis laget av et vanntett og pustende stoff, og er utformet for å beskytte mot vind, regn og snø. Denne typen jakke er ofte laget med tekniske funksjoner som tapede sømmer, justerbare mansjetter og hette, og vanntette glidelåser. Skalljakker er ideelle for aktiviteter som krever full beskyttelse mot elementene, som skikjøring, snowboarding og fjellklatring.

En softshelljakke er vanligvis laget av et pustende og fleksibelt stoff som gir god bevegelsesfrihet og komfort. Denne typen jakke er vanligvis ikke vanntett, men vannavstøtende, og er designet for aktiviteter som involverer fysisk aktivitet og behov for ventilasjon. Softshelljakker kan brukes i en rekke utendørsaktiviteter som løping, fotturer og sykling.

Mens skalljakker gir full beskyttelse mot elementene, kan de være mindre fleksible og mindre pustende enn softshelljakker. Softshelljakker gir mer bevegelsesfrihet og ventilasjon, men kan ikke gi samme nivå av beskyttelse mot vær og vind som skalljakker.

Softshelljakker er vanligvis ikke vanntette, men de kan være vannavstøtende. De fleste softshelljakker er laget av et pustende og fleksibelt stoff som gir god bevegelsesfrihet og komfort, men dette materialet gir ikke samme nivå av beskyttelse mot regn og vått vær som en vanntett skalljakke.

Barnas produkter
Logo