q Bilstol til baby test: De 12 beste babybilstolene (mai 2024)

Bilstol til baby test: De 12 beste babybilstolene (mai 2024)

Liste over 30 bilstoler til baby, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste bilstol per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste bilstol til babyen

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 30 babybilstoler. Se hvilke produkt som er beste bilstol for babyer i følge brukerne her.

Les: Bilstol best i test

Du vil det beste for din lille. Det er derfor du kjøpte bilstolen vår. Og det er derfor du vil elske MOON Baby Car Seat Plus 1, med sitt ergonomiske design og kompatibilitet med barnevognen. Den er laget for å holde babyen din trygg og komfortabel, og for å vokse med dem etter hvert som den utvikler seg.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Barnets sikkerhet er det viktigste for deg. Derfor skapte Peg Perego Primo Viaggio SL barnesete, et trygt og komfortabelt sete for den lille. Dette bilsetet er designet for barn som veier opptil 13 kg (gruppe 0+) og er testet i henhold til ECE R44/04. Sidekollisjonsbeskyttelsen kan justeres, slik at barnet ditt kan vokse med setet.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

RECAROs Avan i-Size bilsete er designet for barn fra fødsel til 15 måneder, som veier mindre enn 13 kg. Det energiabsorberende nyfødtinnlegget gir maksimal beskyttelse og sidematerialet sørger for sikker transport. Bilstolen er utstyrt med en fempunkts sikkerhetssele, en tilbakelent ryggstøtte og en integrert solseil. Avans design oppfyller alle de nyeste sikkerhetskravene til barnebilseter.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

ABC Design Babysete Tulip er det perfekte stedet for den lille å sitte. Med en vektgrense på 13 kg kan dette setet brukes fra fødsel til ca 15 måneder gammelt. Den er laget av materialer av høy kvalitet og har en uttrykksfull design som garantert vil møte tidsånden. Diamantutgaven er også tilgjengelig for et mer luksuriøst utseende!

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

MAXI COSI sitt bilseteskjørt til babyen er det perfekte tilbehøret for din lille. MAXI COSI-skjørtet er designet for å beskytte babyen din i bilen og tilbyr maksimal sikkerhet. MAXI COSI-skjørtet samsvarer med gjeldende (R129 i-Size)

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Aton M i-Size er det første bilsetet som er sertifisert i henhold til den nye i-Size-standarden. Aton M i-Size er det sikreste og mest innovative bilsetet på markedet. Den er også den letteste, noe som gjør den enkel å transportere. I tillegg har den et bredere bruksområde og passer for barn opptil 87 cm høye og 13 kg i vekt.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Doona er det eneste bilsetet for barnet ditt som også er en barnevogn. Doona er det første barnesetet som forvandles fra et bilsete til en barnevogn på sekunder. Den er lett, kompakt og er designet for å vokse med barnet ditt. Doona er perfekt for foreldre som trenger å transportere barna sine med bil eller offentlig transport.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Primo Viaggio i-Size bæreselen passer for barn opptil 83 cm høye eller opptil 15 måneder, og oppfyller sammen med i-Size Isofix-basen (inkludert) den nye i-Size-standarden. Det komfortable setet med setereduksjon kan justeres til 5 forskjellige posisjoner, og hodestøtten er justerbar for perfekt passform. Bærerens ergonomiske design gir en optimal passform for både foreldre og barn. Den integrerte solseilen gir beskyttelse mot sollys og vind.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

NAF tester bilstoler til baby (se video)

Slik velger du riktig bilsete til baby

For å velge riktig bilsete til baby, bør du følge disse trinnene:

  • Sjekk alderskravene: Velg en stol som passer alderen og vekten til babyen din.
  • Sjekk ECE R-reglene: Velg en stol som oppfyller de europeiske sikkerhetsstandardene (ECE R-reglene).
  • Velg riktig størrelse: Pass på at stolens bredde og høyde passer til bilens seter og babyens størrelse.
  • Sjekk for justerbarhet: Velg en stol med justerbare seler og hodestøtte for å sikre at babyen alltid sitter komfortabelt og trygt.
  • Sjekk for sikkerhet: Velg en stol med en sterk ramme, god sidekollisjonsbeskyttelse og justerbare seler.
  • Prøv stolene: Prøv stolene i bilen før du kjøper dem for å sjekke om de passer og er komfortable for babyen din.

Spørsmål og svar – FAQ

Det anbefales å velge en bakovervendt bilstol til en nyfødt. Bakovervendte bilstoler gir den beste beskyttelsen i tilfelle av en bilulykke, da de gir en større beskyttelse for hodet, nakken og ryggen. De fleste bakovervendte bilstoler kan brukes fra fødselen til babyen veier rundt 9 kg, eller til babyen er rundt 90 cm høy.


Det er viktig å merke seg at de fleste bilstoler har en vektbegrensning, så det er viktig å følge produsentens retningslinjer og vektbegrensninger nøye.

Det anbefales at en nyfødt ikke bør sitte i en bilstol i mer enn to timer i strekk. Dette skyldes at det kan være ubehagelig for en nyfødt å sitte i samme stilling i en bilstol i lengre tid, noe som kan føre til at de får stiv nakke eller smerter i ryggen.

Det er ikke anbefalt at en nyfødt sover i en bilstol. Dette skyldes at en bilstol ikke gir den samme støtten til hodet, nakken og ryggen som en seng eller en barnevogn, og dette kan føre til at babyen får stiv nakke eller smerter i ryggen.

Barnas produkter
Logo