q Familiepuslespill test: De 12 beste familiepuslespillene (mai 2024)

Familiepuslespill test: De 12 beste familiepuslespillene (mai 2024)

Liste over 122 familiepuslespill, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste familiepuslespill per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste familiepuslespill

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 122 familiepuslespill. Se hvilke produkt som er beste familiepuslespill for barn og foreldre i følge brukerne her.

På utkikk etter familiepuslespill? Da anbefaler vi deg å sjekke ut: Jollyroom.

The Convalescent er et maleri av den finsk-svenske kunstneren Helen Schjerfbeck, som nå er en del av samlingen til Nasjonalgalleriet i Helsingfors, Finland. Maleriet forestiller en kvinne som ligger på sengen sin og leser. Puslespillet inneholder 1000 brikker og passer for de som er kjent med puslespill.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Tactic Puzzle er et høykvalitets og utfordrende puslespill. Motivet er Luxembourghagen i Paris, så det er perfekt for de som er interessert i å reise til Frankrike. Den inneholder 1000 brikker og passer for de som har gjort noen gåter før.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Få hjernen til å flyte med dette puslespillet på 500 deler. Temaet er en kafé i Paris, og stykkene danner et nydelig motiv. Den er perfekt for de som ikke har gjort mye puslespill før eller som er ute etter en mindre utfordring.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no
Tactic 3D puslespill Queen's Anne Revenge er et puslespill hvor du kan gjenskape den gamle piraten Blackbeards klassiske piratskip! Se det voldsomme skipet vokse bit for bit, og til slutt bli en realistisk modell. Puslespillbrikkene er laget av slitesterk plast og er designet for å være enkle å sette sammen. De kommer med instruksjoner og det er ingen løse biter.
Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no
Tactic 3D puslespill HMS Victory er et puslespill hvor du kan gjenskape det historiske skipet fra Storbritannia! Se det voldsomme skipet vokse bit for bit, og til slutt bli en realistisk modell. Puslespillet inneholder detaljerte deler som kanoner, seil og mer. For hvert skip i serien er det fire forskjellige vanskelighetsgrader. Det er en flott gave til venner eller familiemedlemmer som elsker puslespill eller spill.
Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no
Tactic Puzzle 3D er en morsom og enkel måte å bygge et dukkehus på. Brikkene er enkle å sette sammen, og du kan dekorere den med mange møbler. Tactic 3D Puzzle Dollhouse er det perfekte spillet for barn som elsker gåter og bygge ting!
Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no
Tactic 3D Puzzle Adventure Castle er et puslespill hvor du kan bygge et vakkert eventyrslott! Se slottet vokse bit for bit, og til slutt bli en heftig modell. Puslespillet inneholder to prinsesser, en hest og en vogn som du kan leke med når du har fullført puslespillet.
Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no
Tactic 3D-puslespillet er en morsom og utfordrende måte å bygge den berømte Tower Bridge i London på. Den inneholder detaljerte deler som gjør den enda morsommere. Du kan bruke appen til å se hvordan du har det og få hint hvis du står fast. Puslespillet kommer med et hefte som har instruksjoner om hvordan du setter sammen og tar fra hverandre bitene.
Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

The Tactic Puzzle Company er stolte av å presentere sitt nyeste puslespill. Vinterlandskap med skøyteløpere av den nederlandske kunstneren Hendrick Avercamp. Dette puslespillet inneholder 1000 brikker og er en utfordring for de som har gjort noen få oppgaver før. Den har et maleri av et idyllisk vinterlandskap, med skøyteløpere og en frossen kanal i forgrunnen. Dette puslespillet er perfekt for de som elsker gåter og vinterlandskap!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Barnas produkter
Logo