Vugge test: De 4 beste vuggene (juli 2024)

Liste over 4 vugger, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste vugge per juli 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste vugge

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 4 vugger. Se hvilke produkt som er beste vugge i følge brukerne her.

Det er aldri for tidlig å begynne å tenke på babyens søvnmiljø! Vi introduserer Kids Concept Cradle, en vakker vugge som passer i alle rom. Vuggen er laget av bambus og har et stilig design som vil se flott ut hvor som helst. Vippemekanismen kan låses slik at du kan ha sjelefred. Denne vuggen vil være det perfekte stedet for babyen din å sove i årene som kommer!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Troll Lux Hengevugge er en praktisk og sikker hengende vugge. Den er laget av bjørk, og har en tidløs design som gjør den perfekt i alle rom. Den har en myk, beroligende gyngebevegelse, og kan enkelt låses i posisjon med en sikkerhetsplugg.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Troll's Lux Hengevugge er en koselig, trygg og vakker vugge for babyen din. Den er laget av bjørk og har en tidløs design som passer inn i alle rom. Vuggen har en myk, beroligende gyngebevegelse og kan låses på plass med en sikkerhetsplugg.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Denne vuggen er den perfekte løsningen for nyfødte og foreldre. Med en myk vuggende bevegelse hjelper den barnet ditt med å sovne. Den er laget av kvalitetsmaterialer og kan enkelt flyttes fra rom til rom.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Barnas produkter
Logo