q Badebukse for barn test: De 12 beste badebuksene for barn (mai 2024)

Badebukse for barn test: De 12 beste badebuksene for barn (mai 2024)

Liste over 252 badebukser for barn, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste badebukse for barn per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste badebukse for barn

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 252 badebukser for barn. Se hvilke produkt som er beste badebukse for barn i følge brukerne her.

Zigzag Dalon er et nytt merke som tilbyr høykvalitets og stilige treningsshorts. Shortsen er laget av lett nylonmateriale og har to sidelommer med plass til tennisballer eller andre ting. De har også snøring i midjen. En perfekt treningsshorts til treningsstudioet eller treningen!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Hold deg kjølig og komfortabel i disse Color Kids svømmeshorts. Den elastiske sømmen gir en perfekt passform, mens snøringen på siden gir deg litt ekstra støtte. De kommer i en rekke farger, slik at du kan velge din favoritt.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Color Kids er et selskap som har forpliktet seg til å gjøre verden til et bedre sted. Og vi skal gjøre det gjennom disse badeshortsene. Vi vet at barn kommer til å leke i vannet, så vi sørget for at disse shortsene var klorbestandige og hurtigtørkende. De vil holde barna dine ser bra ut og føle seg bra, med vårt myke, pustende stoff.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Leter du etter hurtigtørkende, gode badeshorts til barna dine? Vi har dem! Color Kids har laget disse shortsene av resirkulert polyester og de har en bred, elastisk linning med snøring. Badeshortsen har også en sidelomme på det ene benet.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Barna dine vil elske disse Color Kids svømmeshorts! De er laget av resirkulert polymat og er hurtigtørkende, noe som gjør dem perfekte for enhver vannaktivitet. Med en bred elastisk linning og snøring passer de til ethvert barn. Gitterstoffet er veldig behagelig og sidelommen er perfekt for oppbevaring av snacks eller leker.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Disse badeshortsene er perfekte for barn som bare skal lære å svømme. De har en bred linning med snøring for optimal passform og er laget av resirkulert polyester, som er hurtigtørkende. Gitterstoffet er behagelig og har en sidelomme på det ene benet.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Gjør barna klare for bassenget med disse badeshortsene fra Color Kids. Laget av et hurtigtørkende materiale, vil disse shortsen holde barna dine kjølige og komfortable når de plasker rundt i vannet. Disse shortsen kommer i grønt og blått, slik at du kan finne den perfekte fargen til barnet ditt.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Sommeren er snart her, og det betyr at det er på tide å komme seg i bassenget! Ikke la barna gå glipp av moroa med disse fargerike badeshortsene. De er laget av et elastisk stoff som er klorbestandig og lett å rengjøre. I tillegg kommer de i en rekke farger, slik at du kan mikse og matche dem med andre Color Kids badetøy.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Disse fargerike og komfortable badeshortsene er perfekte for barn som elsker vannet. Laget av BPA-frie, miljøvennlige materialer og med en UV-beskyttelsesfaktor på 50+, vil disse badeshortsene holde den lille beskyttet mot solen og se bra ut!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Color Kids badeshorts er perfekt for den lille! Laget av høykvalitets, klorbestandig stoff, er de designet for å vare og holde barnet ditt komfortabelt. Vi tilbyr en rekke farger og mønstre å velge mellom, så finn det perfekte paret for den lille i dag!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Barnas produkter
Logo