Sykkelvogn for barn test: De 12 beste sykkelvognene (april 2024)

Liste over 75 sykkelvogner til barn, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste sykkelvogn per april 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste sykkelvogn

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 75 sykkelvogner. Se hvilke produkt som er beste sykkelvogn for barn i følge brukerne her.

QUPA er et nytt medlem av Qeridoo ®-familien og tilbyr som inngangsmodell de viktigste funksjonene, som en robust og pålitelig design, førsteklasses teknologi og det beste forholdet mellom pris og ytelse. Det er et perfekt valg for de som ønsker å oppleve fordelene med Qeridoo ® selv.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

CROOZER hundesykkelhenger er den perfekte løsningen for transport av din store hund. CROOZER er lett og lett å montere, og den har lav inngang for enkel lasting. Frontområdet er romslig og komfortabelt, med ståhøyde foran på tilhengeren. Cabrio-åpningene i front og på toppen gjør det mulig å holde øye med hunden din, selv når det regner. Den indre beskyttelsen kan tas av for rengjøring og er også vaskbar. Parkeringsbremser er på begge sider av CROOZER,

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Hauck 2in1 sykkelhenger er en fin måte å bære barna med deg på sykkelen. Tilhengeren er enkel å feste, og barna kan nyte turen. Den har et visningsvindu slik at de kan nyte naturen, og en låsbar lagringsplass for å bære gjenstander. Hengeren passer for barn fra 6 måneder opp til 120 cm eller 22 kg.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Hamax Outback er den perfekte barnesykkelhengeren for familien din! Aluminiumsrammen gir optimal beskyttelse for barna og generøs plass i cockpiten. Forenden av sykkelhengeren er designet med det unike Safe Connection Point, som sikrer sikker veksling mellom sykler. Og den er enkel å brette og folde ut, slik at du kan ta den med deg på alle dine eventyr!

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Hamax Traveler er den perfekte sykkelhengeren for familier som elsker å reise med barna og syklene deres. The Traveler er en lett sykkelhenger med flotte funksjoner som forvandles til en alt-i-ett-vogn på kort tid. Med styret oppbevart på tilhengeren har du mer plass til barna og ekstra oppbevaringsplass for eiendelene dine. Travellers design er komplett med en solseil, nettingvinduer og et stort oppbevaringsrom.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Kjæledyret ditt fortjener å bli behandlet som en konge eller dronning. Bark Ranger er det ultimate innen luksus og komfort for din pelskledde venn. Med et romslig interiør, utvendige lommer for oppbevaring av bånd og godbiter, nettingvinduer for luftig ventilasjon og et design som er lett å rengjøre, vil valpen din elske å bli transportert i Bark Ranger.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Det er på tide å komme seg ut! THULE Chariot Cross-hengeren er en allsidig, robust og stilig tilhenger for aktive familier som ønsker å være ute hele året. Det er den perfekte måten å nyte ethvert eventyr med barnet ditt.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Cup X er den ultimate barnesykkelhengeren for alle årstider. Den kan brukes som sykkelhenger og barnevogn, og den er robust nok til å brukes under de tøffeste forhold både inne og ute. Med sin robuste gulvpanne og førsteklasses komfortfunksjoner, tilbyr Cup X den ultimate blandingen av komfort og nytte for å passe mange årstider og for å dekke mange behov.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Vi introduserer det siste innen høyteknologisk babyutstyr: cybex GOLD. Dette er det mest sofistikerte, avanserte og innovative bilsetet på markedet. Den er designet for barn fra 6 måneder til 4 år og opptil 111 cm høye. Cybex GOLD er et revolusjonerende nytt sete som tilbyr uovertruffen sikkerhet og komfort for barnet ditt.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Hvordan velge riktig sykkelvogn for barn

Her er noen viktige faktorer du bør vurdere når du velger en sykkelvogn for barn:

1. Sikkerhet: Sikkerhet bør være den viktigste faktoren når du velger en sykkelvogn. Sørg for at sykkelvognen du velger, har en stabil konstruksjon, god kvalitet og solide bremser. Den bør også ha et sikkerhetssele-system for å holde barnet ditt trygt.

2. Komfort: Sykkelvognen du velger, bør være komfortabel for barnet ditt å sitte i. Sørg for at setene har god polstring og at sykkelvognen har god ventilasjon og plass til barnets bein.

3. Størrelse og kapasitet: Velg en sykkelvogn som passer til størrelsen på barnet ditt og som har nok plass til å vokse i. Sørg også for at sykkelvognen har en tilstrekkelig vekt- og størrelseskapasitet for å bære alt du vil ha med deg på turen.

4. Hjul og fjæring: Sykkelvognen bør ha passende hjul og fjæring for turen du har tenkt å ta. Hvis du skal sykle på ujevne eller steinete stier, vil en sykkelvogn med større hjul og god fjæring være mer passende.

5. Manøvrerbarhet: Sykkelvognen bør være enkel å manøvrere og ha en stabil kjøreopplevelse. Prøv å velge en sykkelvogn med justerbare håndtak, slik at du kan finne riktig høyde for å sykle komfortabelt.

6. Pris: Prisen på en sykkelvogn varierer avhengig av merke, størrelse og funksjoner. Tenk på hvor mye du har tenkt å bruke sykkelvognen og velg en som passer ditt budsjett.

Hvordan montere sykkkelvogn

Spørsmål og svar om sykkelvogner

Alder for når det er trygt for et barn å sitte i en sykkelvogn avhenger av barnets evne til å støtte opp hodet og nakken, som vanligvis skjer rundt 6 måneder gammel. Således er det vanligvis anbefalt at barnet er minst 6 måneder gammelt før det settes i en sykkelvogn.

Thule, en av produsentene av sykkelvogner, anbefaler at barnet er minst 6 måneder gammelt før det bruker en Thule sykkelvogn. Dette er vanligvis den vanlige anbefalingen for når det er trygt for et barn å sitte i en sykkelvogn, da det er når barnet vanligvis har utviklet evnen til å støtte hodet og nakken på egen hånd.

Imidlertid kan alderen for når et barn kan bruke en Thule sykkelvogn variere avhengig av modellen og spesifikasjonene til sykkelvognen, så det er viktig å alltid sjekke produsentens anbefalinger før du kjøper en sykkelvogn og før du lar barnet ditt bruke den.

I Norge er det ikke påbudt å bruke hjelm i sykkelvogn, verken for barn eller voksne. Men Statens vegvesen anbefaler på det sterkeste at alle som sykler, inkludert passasjerer i sykkelvogn, bruker hjelm. Hjelm kan gi en god beskyttelse mot hodeskader ved en eventuell ulykke eller kollisjon.

Barnas produkter
Logo