Radiostyrt bil test: De 12 beste radiostyrte bilene til barn (juni 2024)

Liste over 13 radiostyrte biler, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste radiostyrte per juni 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste radiostyrte bil

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 13 radiostyrte biler. Se hvilke produkt som er beste radiostyrte bil for barn i følge brukerne her.

På utkikk etter radiostyrt bil? Da anbefaler vi deg å sjekke ut: Jollyroom.

Nikko Race Buggy Hyper Blaze er en radiostyrt bil som kan kjøres både om dagen og om natten! Bilen bruker en frekvens på 2,4 GHz, slik at du og vennene dine kan kjøre opptil 10 biler samtidig. Bilen er utstyrt med LED-lys som gjør det lettere å kjøre i mørket. Nikko Race Buggy Hyper Blaze er tilgjengelig i 4 farger: rød, blå, grønn og gul.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Nikko Race Buggy Turbo Panther er en radiostyrt bil med LED-belysning. Takket være belysningen kan bilen kjøres både på dagtid og om natten. Den radiostyrte bilen bruker en frekvens på 2,4 GHz, slik at du og vennene dine kan kjøre opptil 10 biler samtidig. Nikko Race Buggy Turbo Panther er en flott måte å tilbringe tid med venner og familie!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Rastar R/C McLaren er den perfekte gaven til enhver racingentusiast! Med sin vakre design og tøffe funksjoner, vil du kunne ta denne bilen på veien eller terrenget. Du kan til og med bestemme hvilken vei bilen skal kjøre og med hvilken hastighet den skal kjøre.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Rastar Radio Controlled Car er en voldsom stuntbil som du kan bygge om som du vil med dekkene inkludert! Bilen er radiostyrt og kan nå en hastighet på opptil 12 km/t. Bilen er 16 cm lang.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Nikko Claas er en radiostyrt traktor med en maksimal hastighet på 10 km/t. Traktoren styres med en enkel fjernkontroll og har lysfunksjon. Den kan brukes i hagen eller på jordet.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Exost Pixie er en radiostyrt bil med fargerik design med rosa blomster. Takket være bilens solide dekk kan den komme seg rundt i ulike terreng. Bilen har en toppfart på 12 km/t, så den flyr virkelig avgårde. Du kan styre bilen på fire måter: med fjernkontroll, ved rattet, ved å trykke på knapper på rattet eller ved å bruke smarttelefonappen.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Kjør den kuleste brannbilen på blokka! Silverlit Fire Truck er en radiostyrt bil med spennende lydeffekter. Bilen kan kjøres i alle retninger ved hjelp av kontrollen, som har en rekkevidde på 5 meter. Med en autentisk kontroll som er utformet som en politiradio, vil du føle at du har ansvaret for hele byen!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Robo Kombat Balloon Puncher er et spill som vil ha deg på kanten av setet ditt! Spillet er enkelt å spille og byr på timevis med interaktiv moro. Utfordre familie og venner til en kamp med disse morsomme robotene. Robotene er utstyrt med lys- og lydeffekter som forsterker spillopplevelsen.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Barnas produkter
Logo