Gåbil til barn test: De 4 beste gåbilene (april 2024)

Liste over 5 gåbiler til barn, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste gåbil per april 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste gåbil

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 5 gåbiler. Se hvilke produkt som er beste gåbil for barn i følge brukerne her.

Bobby Car Carriage Fulda er det perfekte tilbehøret til Bobby Car Classic Fulda. Vognen er festet til slepekrok på bilen og kan brukes med begge modellene. Den er laget av robust plast og har plasthjul. Fargen er svart.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Rolly®toys rollyMinitrac er det perfekte leketøyet for barn som elsker biler! Denne bilen har mange funksjoner som vil holde barnet ditt underholdt i timevis. Rattet med horn og bakre clutch vil få dem til å føle at de kjører en ekte bil. Oppbevaringsplassen under panseret vil gi dem god plass til å oppbevare alle favorittlekene deres.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Dantoy ATV er det perfekte leketøyet for dine små. Med en enkel styrefunksjon er den enkel å kontrollere og har tilhengerkobling for alle slags eventyr. Den tåler opptil 50 kg og finnes i mange forskjellige farger. Dantoy Green Bean Kids ATV tåler oppvaskmaskin og passer for barn fra 2 år.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Barnas produkter
Logo