LEGO-byggesett test: De 12 beste byggesettene fra lego (mai 2024)

Liste over 26 LEGO-byggesett, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste lego-byggesett per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste lego-byggesett

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 26 byggesett fra LEGO. Se hvilke produkt som er beste lego-byggesett for barn i følge brukerne her.

Plus-Plus BIG Pastel-settet er en perfekt introduksjon til Plus-Plus BIG-verdenen. Med 50 pastellfarger, en bruksanvisning og kompatibilitet med alle andre Plus-Plus BIG-produkter, er dette settet en fin måte å komme i gang med Plus-Plus BIG.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Bygg din egen dinosaur med Plus-Plus BIG Basic! Dette produktet inneholder 50 stykker Plus-Plus BIG, slik at du kan bygge din egen dinosaur. En bruksanvisning følger også med. Produktet er selvfølgelig kompatibelt med alle andre Plus-Plus BIG-produkter. Plus-Plus BIG er spesialdesignet for å være kompatibel med andre PLUS-PLUS BIG-produkter, slik at du kan bygge din egen dinosaur og gjøre den så stor du vil!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

LEGO® NINJAGO® Ninja Training Center-lekesettet (71764) har alt NINJAGO®-fans trenger for å trene heltene sine til å bli Spinjitzu-mestere. Det imponerende byggbare settet for barn fra syv år og oppover inkluderer utfordringer som ninjaen må møte. Med en treningsdojo, spinnende blader, en felledør og en skli, inneholder settet også 4 minifigurer, 2 shurikens, gylne våpen og instruksjoner.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Jay's Spinjitzu Ninja Training (70690) er et NINJAGO® 70690 lekesett som har et spinnende hjul med tre forskjellige spillmoduser, inkludert kampmodus, treningsmodus og målmodus. I kampmodus kan spillere bruke spinneren til å beseire motstanderen. Treningsmodus er perfekt for å trene Spinjitzu-ferdigheter og mestre kunsten Spinjitzu. Spillere kan også bruke spinneren til å treffe mål i målmodus!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Lloyd's Spinjitzu Ninja Training Playset er den ultimate måten å komme inn i NINJAGO®-verdenen. Lloyd er en klok, gammel ninjamester som lærer barn fra seks år og oppover alt om Spinjitzu. Settet inkluderer Lloyds dojo, Lloyds spinner og fire minifigurer: Lloyd, Zane, Cole og Jay.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Dette LEGO-settet er den perfekte gaven til trendbesatte barn fra åtte år og oppover, og inneholder et byggbart marked og et stort med et T. rex og Atrociraptor på flukt-lekesett for å gjenskape spennende action fra filmen Jurassic World Dominion.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Bygg din egen Jurassic World med dette LEGO® Jurassic World Velociraptor-fellen for blå og beta (76946) fra LEGO®. Settet er inspirert av en spennende scene i filmen Jurassic World Dominion og inkluderer en byggbar lekebil, sykkel og 2 Velociraptorer. Den er perfekt for dinosaur- og bilentusiaster i alle aldre.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

LEGO® Jurassic World T. rex on the Run (76944) settet inneholder 590 deler og tre kule kjøretøy for barn fra fire år og oppover. Det er en fin måte å introdusere barnet ditt for LEGO®-byggverdenen, og det er egnet for dem å leke med på egenhånd.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

LEGO® DUPLO® Town 10874 Steam Train er et interaktivt leketogsett som er perfekt for små barn. Med skyve- og kjøremotoren kan barn bli lokførere som flytter toget med et lett trykk fremover eller bakover. Dette settet inkluderer et damptog med en kullvogn, en personbil og en lastebil. Lastebilen kan også bygges om til mobilkran med løftearm.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Barnas produkter
Logo