q Babygym test: De 12 beste babygymene (mai 2024)

Babygym test: De 12 beste babygymene (mai 2024)

Liste over 13 Babygym, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste babygym for barn per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste babygym for barn

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 13 babygym. Se hvilke produkt som er beste babygym for barn i følge brukerne her.

Få den lille i gang på veien til suksess med Kinderkrafts Lekematte Sea. Det er en myk lekematte og praktisk babygym, utstyrt med morsomme og interaktive leker som utvikler og stimulerer barnets sanser. Lekematten har også sammenleggbare sider, slik at du kan lage ett stort, trygt rom for babyen din å utforske.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Kinderkraft Little Garden-lekematten er det perfekte stedet for barnet ditt å leke. Det myke og behagelige teppet er også et koselig telt som du kan lukke rundt det. Den polstrede lekematten er myk for barnet å leke på, og teltet er et perfekt sted å oppbevare leker.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Lei av å måtte slepe rundt på et stort og klumpete babygym? Vi introduserer TAF Toys Mini Moon! Dette bærbare babygym er den perfekte måten å underholde den lille på. Den er lett å ha med seg takket være håndtaket, og har tre aktivitetsleker som vil holde barnet ditt glad og stimulert!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

TAF Toys North Pole er et babygym med mange aktiviteter for den lille. Treningsstudioet er utstyrt med en rekke leker som stimulerer hørsel, følelser og syn. Lekene er avtagbare for å brukes som kosedyr og teppet er mykt og behagelig å ligge på.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Et perfekt leketøy for den lille! Playgro Babygym Ball Playnest er et fargerikt og morsomt babygym med plastballer i forskjellige farger. På innsiden av kanten er det en tøysperre med netting, hvor kulene kan oppbevares når de ikke er i bruk. Kan brukes som treningsstudio, lekegrind og mer!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Et klassisk babygym fra Tiny Love, med justerbare bøyler for flere lekestillinger! Babygym har en lekematte i flere forskjellige materialer og teksturer, som er perfekt for nysgjerrige og utforskende fingre. Den justerbare lekestangen har et speil og mange dinglende leker for å holde babyen din underholdt. Med Tiny Love Into the Forest Baby Gym kan du være trygg på at den lille vil ha det kjempegøy mens du får litt tid for deg selv.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Tiny Love's Princess Tales babygym er perfekt for din lille prinsesse! Dette babygym har en lekematte i flere forskjellige materialer og teksturer, som er perfekt for nysgjerrige og utforskende fingre. Den justerbare lekestangen har en myk leke på enden for å underholde den lille, og det er to myke leker de kan henge fra. Princess Tales treningsstudio har også en spilleboks med tre klassiske melodier.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Tiny Love Meadow Days er et 2-i-1 babygym som er perfekt for babyer og småbarn. Den har mange fargerike leker som lyser opp, lager lyder og er underholdende for babyen å se på. Babygym stimulerer barnets nysgjerrighet, samtidig som det aktiverer det med sine mange funksjoner.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Babblers Babygym Skyer er en trygg og komfortabel lekematte for babyer. Babblers er et svensk selskap med lange tradisjoner innen barneprodukter. Babblers Babygym Skyer er laget av materialer av høy kvalitet, har et lekkert design og mange morsomme karakterer.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Childhome Tipi Frame er et trygt, solid og lett å montere babygym som kan brukes både innendørs og utendørs. Rammen er laget av heltre bøk og har en fin, enkel design som passer inn i alle rom. Rammen er enkel å montere og står stabilt på gulvet. Suppler gjerne med Childhome Accessories for Babygym (kjøpes separat).

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Childhome Tipi Frame er et flott babygym for hjemmet ditt. Tipi-rammen er laget av massiv bøketre og har en enkel design som passer inn i alle rom. Rammen er enkel å montere og vil stå på gulvet uten problemer. Du kan også kjøpe Childhome tilbehør separat for å supplere Tipi Frame

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Babyen din vil bli underholdt og stimulert i timevis med vårt aktivitetsgym. Den er justerbar, så den vokser med babyen din og har massevis av leker for å holde dem underholdt. Alle hengende leker kan fjernes og flyttes til forskjellige steder.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Hvordan velge babygym?

Når du velger en babygym, er det flere faktorer å vurdere for å finne en som passer til både babyens utviklingsbehov og dine personlige preferanser. Her er noen tips som kan hjelpe deg å velge riktig babygym:

Aldersanbefaling

Sjekk aldersanbefalingen på babygym for å sikre at den er egnet for babyens alder og utviklingsnivå. Noen babygym er beregnet for nyfødte, mens andre er mer egnet for babyer som har begynt å gripe og utforske verden rundt seg.

Materiale

Velg en babygym som er laget av trygge og holdbare materialer. Sørg for at babygym er fri for farlige kjemikalier og at materialene er enkle å rengjøre.

Farger og design

Velg en babygym med farger og design som appellerer til babyen. Babygyms med sterke farger og kontraster kan hjelpe babyer å utvikle synet.

Funksjoner og aktiviteter

Sjekk om babygyms har funksjoner og aktiviteter som kan stimulere babyens sanser og motoriske ferdigheter. Babygyms med leker som kan ristes, rotes eller som har lyder, kan være spennende for babyen å utforske.

Størrelse

Vær oppmerksom på størrelsen på babygym, og hvor mye plass det tar i hjemmet. Velg en som passer inn i rommet og ikke tar opp for mye plass.

Sikkerhet

Sørg for at babygymmen har en stabil konstruksjon og at lekene som følger med er trygge for babyen å leke med.

Pris

Babygym kommer i forskjellige prisklasser, så velg en som passer til ditt budsjett.

Bygg din egen babygym for 100,- (video)

Spørsmål og svar – Babygym

Hvor lenge er det vanlig å bruke babygym?

Babygym brukes vanligvis i de første månedene av babyens liv, vanligvis fra fødselen og fram til babyen begynner å krabbe og bevege seg rundt på egenhånd. Dette kan vanligvis være fra rundt seks til ni måneders alder, avhengig av babyens utvikling.

Det er viktig å huske at babygyms er ment å være et hjelpemiddel for babyens utvikling og læring, men de bør alltid brukes under tilsyn av en voksen. Når babyen begynner å bevege seg mer og bli mer aktiv, kan det være lurt å fjerne babygyms og gi babyen mer plass og frihet til å utforske og lære på egenhånd.

Når begynner barn å løfte hodet?

Barn begynner vanligvis å løfte hodet og holde det oppe på egenhånd mellom 1 og 3 måneders alder. Denne utviklingen er en del av motorisk utvikling som går fra å være liggende på ryggen til å kunne løfte hodet, rulle over, krype og til slutt gå.

I begynnelsen vil babyen kanskje bare klare å løfte hodet noen sekunder før de blir slitne og legger det ned igjen. Etter hvert vil babyen bli sterkere og kunne holde hodet oppe i lengre perioder.

Barnas produkter
Logo