q Sjampo for barn test: De 5 beste sjampoene for barn (mai 2024)

Sjampo for barn test: De 5 beste sjampoene for barn (mai 2024)

Liste over 5 sjampoer for barn, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste sjampo for barn per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste sjampo for barn

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 5 sjampoer for barn. Se hvilke produkt som er beste sjampo for barn i følge brukerne her.

Naif Relaxing Bath Foam er et mildt, naturlig og skånsomt badeskum for barn. Den er fri for skadelige kjemikalier som SLS og SLES. Den lager mye bobler, men er veldig skånsom mot huden.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Naïfs boblebadeskum er perfekt for både barn og voksne. Laget med en skånsom formel som ikke inneholder SLS eller SLES, det er det eneste boblebadeskummet du noen gang trenger.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Naif babyvaskegel er en såpefri, hudvennlig, mild og skånsom rengjøringsmiddel for babyens sensitive hud. Den er laget med en beroligende og fuktighetsgivende blanding av plantebaserte ingredienser og eteriske oljer. Det er klinisk bevist å være mildt nok til å brukes på nyfødte.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Naïf's Hair Lotion Easy er den ultimate hårkremen for sta barn. Vi vet at det kan være en utfordring å gre håret, så vi gjorde det enkelt for deg med vår skånsomme formel som løsner og styler håret i bare ett trinn. Med vår kule nye emballasje vil du kunne finne den perfekte størrelsen for barnet ditt uten problemer!

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Barnas produkter
Logo