q Stellematte test: De 12 beste stellemattene for babyen (mai 2024)

Stellematte test: De 12 beste stellemattene for babyen (mai 2024)

Liste over 35 stellematter til baby, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste stellematte per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste stellematte

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 35 stellematter. Se hvilke produkt som er beste stellematte for barn i følge brukerne her.

Jollein Stellemattrekk er en to-pakning med stretchy stellemattetrekk som er laget av et behagelig og absorberende frottémateriale. Materialet er skånsomt mot babyens hud, og takket være stoffstrikket langs sidene av trekket passer det til de fleste stellematter.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Nobodinoz's So Cute Cover er det perfekte tilbehøret til stellematten din. Laget av organisk bomull og vannavstøtende materiale, vil dette trekket gjøre din Nobodinoz stellematte enda mer søt. Det elastiske båndet holder trekket på plass og gjør det enkelt å ta av og vaske.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Med Kekeepers stellematte trenger du aldri å bekymre deg for rotet igjen! Det er en praktisk stellematte med en myk og vanntett overflate som er god for barnet å ligge på, og som i tillegg er lett å tørke av. På den ene siden har stellematten en skala, slik at du kan følge med på hvordan barnet ditt har det.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Vi ønsker alle at babyene våre skal være glade og sunne, og det inkluderer når de nettopp er født. Det er derfor vi laget NG Baby Place Mat. Denne sjarmerende matten er laget av luftig lin og polstret med fibervatt, som gjør den ekstra behagelig for babyen å ligge på. De søte frilldetaljene gir matten et stilig preg, og gjør den fin å ha i barnehage eller stue.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Du skal skifte bleie til babyen din, men hvor legger du dem? Stellematten er det perfekte stedet for babyen din å være i denne tiden. Matten er laget av polyuretan og har en vannavvisende overflate, så den er enkel å rengjøre. Den har også høye kanter for å sikre at babyen din holder seg trygg og komfortabel.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Når det kommer til stell, vil du at babyen din skal føle seg komfortabel og trygg. Derfor har vi laget Hoppekids stellematte. Det er mykt og behagelig for babyer å ligge på, og bomullsstoffet har et mykt akrylbelegg som gjør det enkelt å tørke av og holde rent. I tillegg skrå kantene slik at det ikke er noen risiko for å skli eller rulle av!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Hoppekid stellematte er en praktisk stellematte som passer perfekt til stellebord fra Hoppekids. Matten er myk og behagelig for babyen å ligge på. Bomullsstoffet har et mykt akrylbelegg, som gjør det enkelt å tørke av og holde stellematten ren. Kantene skråstilles

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Det er blitt lettere å endre tid! Jolleins elastiske stellemattetrekk er laget av et behagelig og absorberende frottémateriale som er skånsomt mot babyens hud. Takket være stoffstrikket langs sidene av trekket passer den til de fleste stellematter. To-pakken kommer med ett deksel for bruk hjemme og ett for når du er ute og reiser.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Leander Topper Matty er et mykt ekstralag, som legges på stellematten. Topperen er laget av myk bomullsfrotté og kan brukes til bleieskift. Topperen kan også brukes på andre overflater, som seng eller gulv. Den passer til stellemattene Matty™ og Wally™ fra Leander.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Glem det stygge dekselet og få din Linea til å se vakker ut. Dette trekket er laget av bomull og polyuretan, noe som gjør det vanntett, lett å rengjøre og behagelig for babyen. Trekket passer til Linea stellematte fra Leander.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Hvordan velge stellematte

Når du skal velge en stellematte for babyen din, er det flere faktorer du bør vurdere for å finne en som er riktig for deg og babyen din. Her er noen tips som kan hjelpe deg å velge riktig stellematte:

  1. Størrelse: Stellematter kommer i forskjellige størrelser, så det er viktig å finne en som passer til stelleområdet ditt. Hvis du har begrenset plass, kan du velge en mindre stellematte som passer til området.

  2. Komfort: Sørg for at stellematten er myk og behagelig for babyen din. En matte med myk polstring kan hjelpe babyen til å føle seg trygg og komfortabel mens du steller.

  3. Materiale: Velg en stellematte som er laget av et materiale som er enkelt å rengjøre og tåler hyppig vask. Vanligvis vil de fleste velge en stellematte med trekk som kan tas av og vaskes separat.

  4. Sklisikker: Sørg for at stellematten har en sklisikker bunn, slik at den holder seg på plass og ikke glir på stellebordet eller gulvet.

  5. Design: Stellematter kommer i forskjellige farger og mønstre, så velg en som passer til din smak og innredning. Du kan også velge en matte med morsomme og engasjerende mønstre som kan hjelpe å underholde babyen mens du skifter bleie.

  6. Pris: Prisen på stellematter kan variere, så finn en som passer til budsjettet ditt. Husk at det ikke alltid er nødvendig å kjøpe den dyreste stellematten, men heller velge en som oppfyller behovene dine og babyens.

Video

Spørsmål og svar – stellematter

Det avhenger av mange faktorer, men stellematte brukes vanligvis til en baby er rundt 12-18 måneder gammel og begynner å kunne stå og gå på egenhånd. Noen foreldre bruker stellematte frem til barnet er så stort at det ikke lenger passer på den, mens andre velger å avslutte bruken tidligere. Det viktigste er å velge en løsning som passer best for deg og ditt barn.

Stellematte kan vaskes på følgende måte:

1. Tørk av overflaten med en fuktig klut eller papirhåndkle for å fjerne overflødig skitt og smuss.

2. Bruk en mild oppvaskmiddelløsning og en myk klut til å rengjøre overflaten grundig.

3. Skyll maten grundig med rent vann for å fjerne eventuelle rester av oppvaskmiddel.

4. La maten tørke naturlig eller tørk den med et rent, tørt håndkle.

5. Unngå å bruke skuremidler eller abrasive materialer, da dette kan

Barnas produkter
Logo