Amme BH test: De 12 mest populære BHene for amming (juli 2024)

Liste over 290 ammme BHer, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste amme BH per juli 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste amme BH

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 290 amme BHer. Se hvilke produkt som er beste amme bh for barn i følge brukerne her.

Dette er amme-bh'en du leter etter. Boobs Fast Food BH er laget av en økologisk bomullsblanding som puster, slik at du kan bruke den hele dagen uten å føle deg varm og ubehagelig. Den sømløse designen er flott for å gi et jevnt utseende under klærne dine, og det bredere båndet under gir mer støtte. Den er Oeko-Tex-sertifisert, så du vet at den er trygg for både deg og babyen din!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Boob er den eneste amme-bh'en du noen gang trenger. Det er den perfekte 24/7 BH som kan brukes både dag og natt. Det brede stoffet under bysten gir behagelig støtte, og det er laget av et mykt materiale som ikke får deg til å klø eller føle deg irritert. Boob er designet for de som trenger en mer romslig kopp, og den er enkel å ta av for amming.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Du ønsker å amme, men du vil også ha det bra med kroppen din. Dette er det beste fra to verdener. Boob The Go-ToFull Cup er en komfortabel amme-bh som du kan bruke dag og natt. Laget av mykt stoff og med et bredt underbånd for støtte, er det enkelt å amme diskret uten å måtte ta av BH-en.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Du er en ammende mor og trenger en BH du kan bruke hele dagen, hver dag. Du har prøvd så mange, men de er enten for stramme eller ikke støttende nok. Men ikke bekymre deg, for nå er det Boob The Go-ToFull Cup: den komfortable amme-bh'en som er perfekt for de som trenger en full cupstørrelse. Det brede stoffet under bysten gir komfortabel støtte og er laget av mykt materiale som ikke vil irritere huden din. Glem de gamle amme-BH-ene dine og skaff deg en ny!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Vi vet at det er vanskelig å finne en bh som er både komfortabel og støttende. Derfor har vi laget Boob The Go-ToFull Cup, en amme-bh med et bredt trikkebånd i stoff som gir komfortabel støtte. Den er laget av mykt materiale som du kan ha på deg hele dagen og natten.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Du fortjener å føle deg bra og se bra ut. Boob Go-ToFull Cup er den eneste BH-en du trenger for ditt daglige liv. Det myke materialet og det brede trikkebåndet i stoff gir komfortabel støtte, mens den romsligere koppen gir en perfekt passform for alle bryststørrelser.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Glem den ubehagelige BH-stroppen og ammeinnleggene som faller ut av BH-en din. Boob Fast Food Amme-BH er her for å gjøre livet ditt enklere. Med sin sømløse design kan du bruke den hele dagen uten ubehag. Laget med økologisk bomullsblanding som puster, er denne amme-BH-en også Oeko-Tex-sertifisert. Det bredere båndet under sørger for at BH-stroppene dine ikke vises og sitter sikkert på plass.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Si farvel til såre, kløende og smertefulle amme-BH. Boob Fast Food Amme-BH er en myk, sømløs BH som puster og er laget av sertifisert økologisk bomull. Denne amme-bh'en har et bredere bånd for ekstra komfort og en sideklemme for enkel tilgang til amme.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Du fortjener å være komfortabel, selvsikker og stilig. Boob Fast Food Amme-BH er en amme-BH som er laget av Oeko-Tex-sertifisert materiale og har et bredere bånd under. Den er sømløs, myk og laget av en bomullsblanding som puster. Du kan bruke denne BH-en hele dagen!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Vi vet at du har det travelt og at du trenger den riktige amme-bh'en som er komfortabel, enkel å bruke og som ikke vil ødelegge banken. Boob har dekket deg med denne amme-bh'en i økologisk bomull som er sømløs og enkel å bruke. Boob Fast Food er laget av Oeko-Tex-sertifisert materiale for en trygg og sunn amming.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Boob The Go-ToFull Cup er den perfekte amme-BH for deg å bruke dag og natt. Med en romsligere kopp og bredt trikkebånd i stoff gir den komfortabel støtte. Laget av et mykt materiale som føles godt mot huden din, har den et design som gjør ammingen enklere.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Boob Fast Food er en amme-BH som er perfekt for mødre på farten. Den er myk, behagelig og laget av økologisk bomull. Det bredere båndet under gir mer støtte og den sømløse designen betyr at den ikke vises under klærne dine.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Barnas produkter
Logo