q Vippestol test: De 12 beste vippestolene (mai 2024)

Vippestol test: De 12 beste vippestolene (mai 2024)

Liste over 16 vippestoler, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste vippestol per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste vippestol

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 16 vippestoler. Se hvilke produkt som er beste vippestol for barn i følge brukerne her.

Kinderkraft har laget vakre barnemøbler av høy kvalitet siden 1986. Felio gyngestolen er det perfekte tillegget til ditt barnerom. Den kan brukes som stasjonær stol eller gyngestol, og den er lett å justere mellom de to. Ryggstøtten har tre forskjellige liggeposisjoner, slik at barnet ditt kan enten sitte opp eller ligge.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Barnet ditt trenger et koselig og behagelig sted å hvile seg mens de leker. Og du trenger en stol som ikke bare er enkel å rengjøre, men også lett å justere mellom stasjonær og gyngemodus. Kinderkrafts Felio gyngestol er den perfekte løsningen for dere begge!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Gi babyen din et komfortabelt og koselig sted å sitte, lese og leke. Maxi-Cosi Kori Vippestol er en stilig gyngestol som kan justeres til tre forskjellige helninger med én hånd. Den kan også enkelt justeres fra stasjonær til gyngende, slik at du alltid kan ha det perfekte stedet for den lille.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Med Maxi-Cosi Vippestol trenger du aldri å bekymre deg for å reise deg fra stolen og inn i den igjen. Den er komfortabel, stilig og enkel å bruke. Maxi-Cosi Vippestols 3 helninger gjør den perfekt for både avslapning og rocking.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Maxi-Cosis Kori Vippestol er den perfekte gyngestolen for din lille. Denne stilige og praktiske stolen kan justeres til tre forskjellige helninger med et enkelt enhåndsgrep, og er lett å justere mellom stasjonær og gyngende. Kori Vippestol er tilgjengelig i fem forskjellige farger og stoffer.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Tiny Loves 3-i-1 Rocker er en gyngestol og et babygym i ett og samme produkt. Beroligende bevegelser rocker babyen, og gyngestolen har tre justerbare innstillinger på ryggen. De høye kantene på gyngestolen gir et trygt og koselig miljø, og det myke stoffsetet gir perfekt komfort for babyer. Denne rockeren er også en utmerket plassbesparende siden den kan brukes som barneseng, barneseng eller lekegrind.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

BabyBjörn Transportbag er en stilig og praktisk måte å transportere gyngestolen din på. Den er laget av slitesterk polyester og har praktiske håndtak. Den er romslig nok til å oppbevare gyngestolen, slik at den ikke blir skitten i bilen din!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

BabyBjörns Balance Soft gyngestol er kjent for sin evne til å berolige babyer og småbarn ved å svinge dem forsiktig i en naturlig, oppreist stilling. Nå kan du enkelt fornye din Balance Soft med et nytt stoffsete. Tilgjengelig i flere farger er det enkelt å bytte mellom seter hjemme, når du ikke har tid til å vaske, eller når du vil endre utseendet på rommet ditt.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Cybex Lemo gyngestol er en moderne, pustende barnestol med en komfortabel rygg for barnet ditt å sove, spise eller sprette. Fempunktsselen kan justeres for å passe babyer under seks måneder, og det myke materialet er lett på huden. Med et stilig design og kvalitetskonstruksjon vil denne stolen være en viktig del av familiens liv.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Hva er viktigst for deg, babyens komfort eller stilen din? Hvis du vil ha begge deler, er gyngestolen Cybex Lemo noe for deg. Denne elegante, moderne stolen har en pustende rygg som kan brukes fra fødselen og en justerbar fempunktssele. Den har også et mykt materiale som vil holde babyen din komfortabel.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Cybex Lemo er en moderne gyngestol for babyen din. Den har en pustende, ergonomisk rygg og en justerbar fempunktssele for barnet ditt under seks måneder. Det myke materialet er behagelig og trygt for babyen din. Cybex Lemo er en flott stol for å holde babyen din komfortabel og glad.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Slik velger du vippestol

Elektrisk vippestol (Se video)

Spørsmål og svar om vippestoler

Det er anbefalt at babyer begynner å bruke en vippestol når de har begynt å sitte oppreist selv, vanligvis omkring 6 til 9 måneders alder. Likevel er det viktig å følge produsentens anbefalinger og sikkerhetsinstruksjoner for vippestolen, og å alltid overvåke babyen når de bruker den.

Det anbefales generelt ikke å la babyer sove i vippestoler, inkludert Babybjørn vippestoler. Babyer kan falle ned i en vippestol og bli sittende fast med hodet eller halsen i en ubehagelig posisjon, noe som kan føre til skade. Vippestoler er designet for å berolige og underholde babyer, men ikke for å være en permanent søvnplass.

Det varierer fra baby til baby når de er klare til å sitte fremover i en Babybjørn vippestol. Generelt er det sikkert for babyer å sitte fremover i en vippestol når de har god nakke- og hodekontroll, vanligvis rundt 6 måneder eller eldre.

Det kan være flere årsaker til at man ikke bør bruke en vippestol. Noen av de vanligste årsakene inkluderer:

1. Sikkerhet: Vippestoler kan være farlige for små barn, spesielt hvis de ikke brukes riktig eller har defekte deler.

2. Aldersbegrensning: Vippestoler er normalt kun beregnet for bruk av barn i en bestemt aldersgruppe, så det er viktig å følge produsentens anbefalinger.

3. Helseproblemer: Langvarig bruk av vippestoler kan føre til rygg- og nakkesmerter, spesielt hvis stolen ikke har god støtte.

4. Miljøhensyn: Noen vippestoler er laget av materialer som ikke er bærekraftige eller kan være skadelige for miljøet.

Barnas produkter
Logo