q Barnevogn test: De 16 beste barnevognene (mai 2024)

Barnevogn test: De 16 beste barnevognene (mai 2024)

Liste over 208 barnevogner, rangert etter best i test og basert på 1 anmeldelser fra brukere. Finn beste barnevogn per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste barnevogn

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 208 barnevogner. Se hvilke produkt som er beste barnevogn for barn i følge brukerne her.

tfk kombivogn Mono er den nye kombinasjonsvognen med en innovativ ligge-sitteenhet. Denne kombinasjonsvognen fra tfk, som følger barnet ditt trygt og komfortabelt inn i livet helt fra begynnelsen. Ligge- og sitteenheten forvandles fra en sprinkelseng med komfortmadrass, som er en av de viktigste milepælene i barnets utvikling.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Vi introduserer den nye Ypsi - tidenes bestselgende barnevogn, nå enda mer praktisk. Den nye barnevognen er perfekt for din nyfødte og også som barnevogn nummer to. Ypsi har forbedret kjørekomfort, en mer stabil sporvidde, og er tilgjengelig i fire farger.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Riya 2 i 1 barnevogn tilbyr komfort og sikkerhet i ett stilig design. Riya vil bestå av en barnevogn og en barnevogn, og vil følge babyen din fra fødselen gjennom de første viktige leveårene. Turer i nabolaget og lengre utflukter vil være ekstremt

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

MOON Combi vogn N°ONE 2.0 er et moderne og innovativt design som er både funksjonelt og vakkert. Den tilbyr en klar, åpen rammekonstruksjon og et design som setter nye standarder. Denne vognen har et moderne design som er både funksjonelt og vakkert.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

X-Lander er barnevognens SUV. Den er perfekt for alt terreng, enten det er bygater eller en ulendt sti. Den har store pneumatiske dekk og et justerbart styre for å gjøre det enkelt å skyve på alle underlag.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Den ultimate terrengvognen har et nytt utseende. Bugaboo Fox 3 har 20 år med innovativ trilledesign og moderne ergonomi. Den nye Design-vesken med luftgjennomtrengelige elementer sikrer maksimal komfort for barnet ditt, mens det nye solseilet med UV-beskyttelse holder huden deres trygg mot solens skadelige stråler.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Det er en tøff verden der ute for foreldre. Du vil det beste for barna dine, men noen ganger har du bare ikke tid til å lese alle anmeldelsene eller gjøre all research. Det er derfor vi er her! Vi har gjort jobben for deg, og vi kan fortelle deg at cybex GOLD Stroller Eezy er en av de beste barnevognene på markedet. Med funksjoner som et stort solseil, terrenghjul og en ergonomisk flat hvilestilling, vil dette produktet gjøre livet ditt enklere!

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Den nye Ypsi er den perfekte følgesvennen for foreldre med to barn. Den myke vognen beskytter babyen på de første turene. Den konvertible seteenheten kan brukes som et andre sete, eller den kan enkelt gjøres om til en komfortabel benk for et eldre barn.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Riya er en høykvalitets, lett og kompakt barnevogn. Den er designet for barn i alderen fra 6 måneder til 3 år (eller opptil 15 kg). Riya er bygget for komfort og sikkerhet i en elegant stil. Turer i naturen og lengre turer med barn og foreldre er ikke lenger et problem. Det store, komfortable setet med høy rygg, i kombinasjon med rammen, gir god allsidighet og mulighet til å nyte omgivelsene. Vognen er enkel å slå sammen takket være den patenterte enhåndsfoldemekanismen.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Du fortjener det beste. Vi vet det. Derfor har vi laget bugaboo Combi - den ultimate barnevognen for ethvert terreng. Med et nytt, moderne design er det vår mest elegante barnevogn til nå. Den har alt barnet ditt trenger fra fødsel til ca. 4 år og skinner med et elegant nytt utseende. Bugaboo Fox 3 har 20 år med innovativ trilledesign og moderne ergonomi. Den nye designen til vesken med praktiske oppbevaringsrom og dedikert plass til et nettbrett, gjør det enklere enn noen gang å ta med

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Slik velger du riktig barnevogn

Bruksområde

Tenk på hvor du planlegger å bruke vognen mest, for eksempel på bygatene eller på stier og grusveier.

Ergonomisk sittedel

Velg en vogn med en ergonomisk sittedel som gir god støtte og komfort for barnet ditt.

Justerbarhet

Velg en vogn med en justerbar sittedel slik at du kan tilpasse den til barnets voksende kropp.

Sikkerhet

Sjekk at vognen har en sikkerhetssele for å sikre at barnet ditt sitter sikkert og stabilt i vognen.

Brukervennlighet

Vurder om vognen er enkel å manøvrere, samtidig som den gir deg enkel tilgang til barnet ditt.

Lagringsmuligheter

Sjekk om vognen har tilstrekkelige lagringsmuligheter for dagens nødvendigheter, for eksempel mat, bleier og leker.

Pris

Sammenlign priser på forskjellige barnevogner for å finne en som passer ditt budsjett.

Spørsmål og svar om barnevogner

Lengden på tid et barn bruker i en barnevogn varierer fra familie til familie og avhenger av en rekke faktorer, for eksempel barnets alder, vekt, høyde og utvikling, samt hvor ofte det brukes. Generelt sett bruker babyer barnevogn til de er rundt 2 til 3 år gamle eller til de har vokst forbi størrelsen på sittedelen. Noen barn kan fortsette å sove i barnevognen litt lenger. Det er viktig å sørge for at barnet sitter komfortabelt og sikkert i barnevognen, uansett hvor lenge det brukes.

Lengden på tid en baby bruker i en liggedel vogn varierer fra familie til familie, men vanligvis brukes den fra fødsel til barnet er omtrent 6 til 9 måneder gammelt eller til det har vokst forbi størrelsen på liggedelen. Noen babyer kan sove i liggedelen litt lenger, mens andre begynner å sitte opp og bli mer aktive og utforskende før de har vokst forbi størrelsen. Det er viktig å sørge for at babyen din er trygg og komfortabel i liggedelen, uansett hvor lenge den brukes.

Det er best å kjøpe barnevognen din før eller rett etter at babyen din er født. Da har du god tid til å gjøre research og sammenligne alternativer før du tar et valg. Dette kan også gi deg tid til å tilpasse deg til å ha en ny vogn og lære hvordan den fungerer før babyen din kommer.

Barnas produkter
Logo