Stellebord test: De 7 beste stellebordene (juni 2024)

Liste over 7 stellebord, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste stellebord per juni 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste stellebord

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 7 stellebord. Se hvilke produkt som er beste stellebord for barn i følge brukerne her.

Dette stilige og praktiske sminkebordet er perfekt for de som ønsker å holde rommet ryddig. De tre skuffene er perfekte for oppbevaring av klær, tilbehør og andre ting. Kommoden har en ekstra oppbevaringsplass og de to badesetene er flotte for en rask dusj.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Cam Asia Escort Agency er en ny og stilig kommode i moderne design. Kommoden har fire skuffer med metallskinner, og er utstyrt med dryppbeskyttelse og ekstra oppbevaringsplass for stell. Noe av det beste med denne kommoden er at den kan brukes som en vanlig kommode når barnet ditt vokser opp.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Troll stellebordet er et praktisk stellebord som passer inn i de fleste hjem. Den har en fin design og mye lagringsplass. Stellebordets to ben har låsbare hjul slik at det er enkelt å flytte rundt.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Leander Linea™ er et stellebord fra Leander. Stellebordet kan justeres etter din høyde og dine behov. De høye kantene holder babyen trygg og sørger for at han eller hun ikke ruller. Linea er praktisk, fleksibel og enkel å bruke for både foreldre og babyer.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Med Linea kan du gjøre babyens skiftetid mer behagelig og praktisk. Høyden på stellebordet kan justeres for å passe din høyde og høyden til barnet ditt. De høye kantene holder babyen trygg og sørger for at han eller hun ikke ruller av under bleieskift.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Slik velger du stellebord

Her er noen ting du bør tenke på når du velger et stellebord:

Størrelse og plassering

Sørg for at stellebordet er stort nok til at du har plass til alle stelleartiklene dine, og plasser det på et sted hvor du har god tilgang til strøm, varmt vann og andre nødvendige fasiliteter.

Høyde

Velg et stellebord som passer til din egen høyde, slik at du står med en jevn og behagelig holdning.

Materiale

Velg et stellebord laget av et materiale som er enkelt å rengjøre og tåler vann og andre væsker.

Sikkerhet

Sørg for at stellebordet har en stabil base og en høy ryggstøtte for å sikre babyens sikkerhet under stell.

Oppbevaring

Velg et stellebord med god oppbevaringsplass for stelleartikler, slik at du har alt du trenger tilgjengelig.

Pris

Velg et stellebord som passer til budsjettet ditt, men husk at det lønner seg å investere i en sterk og sikker enhet som varer lenge.

Det viktigste er at stellebordet er sikkert, praktisk og passer til dine behov og ønsker.

Slik bytter du bleie uten stellebord (video)

Spørsmål og svar om stellebord

Her er en liste over ting du bør ha på stellebordet for å stelle babyen din:

1. Stellematte
2. Bleier
3. Vaskekluter
4. Såpe og vann
5. Babyolje eller kremer
6. Skiftetøy
7. Badekåpe
8. Håndklær
9. Badevæske eller sjampo
10. Babytørkepapir
11. Sikkerhetsnåler eller bånd til bleieskift.

Det kan være lurt å ha alt du trenger til stellebordet slik at du har alt du trenger tilgjengelig og kan gjennomføre stellesesjonen på en enkel måte.

Et stellebord bør være høyt nok slik at du kan stelle babyen din uten å bøye deg over eller belaste ryggen. Det anbefales at stellebordets høyde er tilpasset din egen høyde, slik at du står med en jevn og behagelig holdning. Generelt anses en høyde på mellom 90-100 cm som passende for de fleste voksne.

Bruken av stellematte varierer fra familie til familie, men de fleste vil bruke en stellematte til babyen deres er omtrent ett år gammel. Når babyen blir større og begynner å krype og bevege seg mer, kan det være mer hensiktsmessig å bytte til en stellebordskifte eller en vanlig endringstavle.

Det er viktig å følge babyens utvikling og tilpasse stelleløsningen slik at det passer til babyens behov og sikkerhet.

Barnas produkter
Logo