q Vekkerklokke til barn test: De 6 beste vekkerklokkene til barn (mai 2024)

Vekkerklokke til barn test: De 6 beste vekkerklokkene til barn (mai 2024)

Liste over 6 vekkerklokker til barn, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste vekkerklokke per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste vekkerklokke

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 6 vekkerklokker til barn. Se hvilke produkt som er beste vekkerklokke for barn i følge brukerne her.

Med Spiderman-klokken kan du nyte tiden og ha det gøy med Spiderman på samme tid! Dette er en klokke med projektor som viser tiden i taket. Klokken har et digitalt LCD-display og trykker du på Spiderman-figuren vil den lage en lyd. Den har også en innebygd vekkerklokke med snooze-funksjon og en FM-mottaker for din bekvemmelighet.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Tid for å legge seg? Ikke noe problem! Denne Paw Patrol-klokken har en projektor som viser tiden i taket. Klokken har også en digital LCD-skjerm. Trykk på figurene for å høre lyder fra showet. Den har selvfølgelig også innebygd vekkerklokke med snooze-funksjon.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Din lille prinsesse vil elske denne Disney Two on the run-klokken. Den har en digital LCD-skjerm og projektor, som viser tiden i taket! Klokken lager en lyd når du trykker på figuren. Den har innebygd vekkerklokke med snooze-funksjon og innebygd FM-mottaker, slik at barnet ditt kan lytte til favoritt Disney-sanger.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Med en Marvel Iron Man-klokke med en projektor som viser tiden i taket, er dette det perfekte tillegget til ethvert soverom. Klokken har også digital LCD-skjerm, og trykker du på figuren lager klokken en lyd. Den har selvfølgelig også innebygget alarm med slumrefunksjon.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Barnas produkter
Logo