Barnebestikk test: De 12 beste barnebestikkene (april 2024)

Liste over 16 barnebestikk, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste barnebestikk for barn per april 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste barnebestikk

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 16 barnebestikk. Se hvilke produkt som er beste barnebestikk for barn i følge brukerne her.

Å mate barnet ditt kan være en utfordring. Bambinos mateskjeer er designet for å gjøre det enklere. Den åpne vid! happen spoon er perfekt til barnets aller første smaksporsjoner. Skjeen er designet for de som akkurat har begynt å spise! Fôringsskjeen har et ergonomisk, sklisikkert håndtak, som gir et ekstra sikkert grep. Den er for nær barnets munn og hindrer dem i å skyve mat ut av skjeen.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Bambino mat meg! Happen er en 4-pakke skjeer med et mykt og vinklet blad. Skjeen er ekstra lang og det er lett å nå bunnen av babymatglassene. Skjeen er også laget av myk silikon, slik at den er skånsom mot babyens lepper og tunge.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Little Scooper-bestikksettet er perfekt for dine små. Settet inneholder to skjeer og to gafler, som er tilpasset barnets første år. Bestikket har ergonomiske håndtak, avrundede tinder på gaffelen og et bredt blad. Fargene er attraktive og designet er moderne. Du kan ikke gå galt med dette babybestikket!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Bambinoen min første! Happen bestikksett er designet for ditt barns første år. Settet består av en skje og en gaffel, som er tilpasset barnets behov. Bestikket har ergonomiske håndtak og avrundede kanter på gaffelen og et bredt blad på skjeen. Settet er laget av rustfritt stål, som er lett å rengjøre.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Vi mener at foreldre aldri skal behøve å bekymre seg for at barnet deres er ukomfortabelt eller kjeder seg mens de spiser. Derfor har vi laget babyLivia, en serie stilige produkter av høy kvalitet som er både funksjonelle og morsomme. Våre silikonskjeer er ergonomisk utformet for å være enkle for små hender å gripe og perfekt for på farten.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Våre produkter er laget av 100 % matkvalitets silikon og er trygge for den lille. Skjeen er laget med et tykt håndtak for et behagelig grep og silikonet er mykt og lett å rengjøre. Denne skjeen er perfekt for den lille å bruke i bilen, hjemme eller på farten!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

BabyLivia silikonskje er den perfekte størrelsen for små hender. Det myke, ergonomiske håndtaket er lett å gripe og den perfekte tykkelsen for små hender å holde i. Den tåler også oppvaskmaskin og perfekt for å ta med på tur!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

BabyLivia silikonskje er en perfekt første skje for den lille! Den er laget av matkvalitets silikon av høy kvalitet, og den er lett å gripe og myk for de minste. Tykkelsen på skjehåndtaket gjør det ergonomisk for dem å holde. Silikonet er trygt for oppvaskmaskin og mikrobølgeovn, og det er enkelt å rengjøre. Dette settet inneholder to skjeer i to forskjellige farger.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Å mate barn kan være en frustrerende opplevelse. Med Right Start Children I-skjeene vil du enkelt kunne mate de små og gjøre måltidene mye morsommere. Disse skjeene er designet med barnets behov i tankene, og er enkle å bruke og vil vare gjennom mange måltider.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Vi vet alle at barn kan være klønete og ofte søler maten. Med Right Start Marikken-skjeene er ikke dette noe problem lenger. Skjeene er utformet slik at barnet enkelt kan ta maten uten å søle. De er laget av slitesterk melaminplast, for å beholde den fine formen under.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Å mate babyen din kan være rotete. Med Lotta fra Bråkmakergata kan du være sikker på at maten ikke havner over hele gulvet. Skjeene er designet for å gjøre det enkelt for barnet ditt å ta maten uten å søle, og med sin ripebestandige melaminplast holder de seg i god form lenge.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Barnas produkter
Logo