q Sofa for barn test: De 12 beste sofaene til barn (mai 2024)

Sofa for barn test: De 12 beste sofaene til barn (mai 2024)

Liste over 17 sofaer til barn, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste sofa for barn per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste sofa for barn

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 17 sofaer til barn. Se hvilke produkt som er beste sofa for barn i følge brukerne her.

En madrass, seng og sofa i ett. 3 Fold fra Klip Klap er den ultimate lekemadrassen for barn i alle aldre. Med sine tre store sammenleggbare lag er denne madrassen perfekt for alle typer lek. Når det er tid for søvn, snur du det og det blir en koselig seng. Den kan også brukes som sofa eller som puff.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

70-tallet er tilbake! Og denne gangen kan de små ikke utelates. Childhomes Montana-stol er en lett, vakker lenestol med en pute for ekstra komfort. Det er også hipt, akkurat som de voksne.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Klip Klaps 4 Fold madrass er den ultimate lekemadrassen for barn i alle aldre. Den har fire sammenleggbare lag, som passer perfekt til en puff, en sofa med plass til en venn på den andre siden, eller i utfoldet stilling.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

KlipKlap Sofa er en moderne og komfortabel sofa som kan forvandles til en sovesofa. Den har en sammenleggbar bunn, slik at du kan forvandle sofaen til en sovesofa, eller en sofa med sjeselong. Den passer inn i de fleste barnerom, og passer for barn i ulike aldre, eller foreldre som ønsker å se TV i sengen med barnet sitt.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

KlipKlap Sofa er en sammenleggbar sofa som kan forvandles fra sofa til sovesofa. Den er laget med materialer av høy kvalitet, og den passer for barn i forskjellige aldre. Den er enkel å rengjøre og behagelig for barn å leke på. Enten du leter etter et sted for barna å sove eller bare vil ha en ny sofa, er KlipKlap Sofa det perfekte valget!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Gjør deg klar til å få den beste søvnen i livet ditt! 3 Fold er en multifunksjonell lekemadrass i stor størrelse som er perfekt for barn i alle aldre. Den kan brukes som sofa, som seng, som puff eller bare som lekemadrass. Med sine tre sammenleggbare lag er det den ultimate løsningen for alle barnas behov.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

3 Fold er den ultimate lekemadrassen for barn i alle aldre. En madrass, seng og sofa i ett. Bruk den som loungesofa, til lesestund, som puff – eller bare som lekemadrass. Når det er på tide å legge seg, brett det bare sammen og oppbevar det.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Klip Klaps 3 Fold Sofa XL er det ultimate multifunksjonelle møbelet. Det er en sofa, divan og lekemadrass i ett! Med en ryggstøtte som kan foldes ut i flere forskjellige posisjoner, er denne sofaen perfekt for enhver plass. 3 Fold Sofa XL er et must for ethvert hjem.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Fra produsentene av Klip Klap, verdens mest solgte sammenleggbare sofa, kommer 3 Fold Sofa XL. Med et multifunksjonelt design som kan brukes som sofa, divan eller lekemadrass, er denne sofaen perfekt for alle rom. Ryggstøtten kan foldes ut for å skape en behagelig støtte når du sitter eller ligger.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Kids Concept Saga Sofa er en stilig og komfortabel sofa fra Kids Concept. Denne lave salongsofaen har et integrert sidebord. Sofaen er laget av gummitre med Manchester-trekk. Sofaens moderne design gjør at den passer inn i ethvert interiør. Det er et fantastisk sted for hygge og hvile.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

4 Fold-madrassen er den ultimate lekemadrassen for barn i alle aldre. Bruk den som en puff når den er helt sammenslått, som en sofa med en venn som sitter på den andre siden, eller brett den helt ut for å lage et koselig soverom for overnatting. Den er også flott å bruke på stranden og i hagen. Med sine fire lag som er enkle å brette, er denne madrassen perfekt for barn i alle aldre.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Leter du etter en ny madrass til barna dine? KlipKlap 3 Fold Single er den ultimate lekemadrassen med tre sammenleggbare lag. Bruk den som puff ved å brette alle tre lagene sammen, eller som lesestund ved å brette ett lag som ryggstøtte mot veggen. Den er lett å bære og passer i de fleste ryggsekker.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Barnas produkter
Logo