Tåteflaske test: De 12 beste tåteflaskene (juli 2024)

Liste over 34 tåteflasker, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste tåteflaske per juli 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste tåteflaske

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 34 tåteflasker. Se hvilke produkt som er beste tåteflaske for barn i følge brukerne her.

Medela SoftCup er en praktisk kopp for nyfødte som synes det er vanskelig å suge på egenhånd. Ingen fare for sugeforvirring. Enkel å justere melkestrømmen. Vendeventil og selvfyllende beholder for bedre komfort. Laget av myk og elastisk silikon

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Vi vet hvor viktig det er å holde barnet ditt trygt og sunt. Det er derfor vi laget Twistshake-halmkoppen med en sølfri skrukork og grepsvennlig design. Den er perfekt for smoothies, måltidsdrikker eller andre drikker som den lille vil nyte.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Du har aldri sett en halmkopp som dette før! Twistshakes sølfrie skrukork og grepsvennlige design gjør det til et trygt og holdbart produkt for barnet ditt. Fyll den med smoothies, måltidsdrikker eller andre drikker.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

MAM Feel Good-babyflasken er den eneste tåteflasken i glass på markedet med bred hals, noe som gjør den enkel å fylle og rengjøre. Den graderte skalaen på baksiden av flasken er nøyaktig, slik at du kan måle formel eller morsmelk nøyaktig. MAM Feel Good Baby Bottle har en silikonhylse som gjør den lett å gripe, og er laget av premium glass som er BPA-fritt, oppvaskmaskinsikkert og motstandsdyktig mot høye temperaturer.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

MAM Feel Good-flasken er en førsteklasses babyflaske i glass med gradert skala på baksiden og bred hals, slik at den er enkel å fylle og lett å rengjøre. MAM Feel Good-flasken er laget av premium glass, slik at den tåler høye temperaturer. Dette gjør den perfekt for bruk i mikrobølgeovner, kokende vann og oppvaskmaskiner.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

For første gang introduserer MAM en tåteflaske med myk smokk. Trainer tåteflasken har to håndtak, som er enkle å ta av om du ønsker det, og som er spesialdesignet for små hender. Med denne tåteflasken blir overgangen fra amming eller flaske til kopp litt lettere.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

MAMs Trainer-fødeflaske er perfekt for overgangen fra amming til flaske, eller flaske til kopp. De to håndtakene er enkle å ta av hvis du ønsker det, og er spesialdesignet for små hender. Med denne tåteflasken blir overgangen litt lettere.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

MAMs Trainer-tammeflaske er designet av en barnelege for å gjøre overgangen fra bryst eller flaske til kopp enkel. Den myke silikontuten er sølfri og håndtakene er lette for små hender å gripe.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Du har matet barnet ditt på feil måte hele denne tiden! Det er på tide å få mat eller mate godt. Slipp flaskene for alltid med Medela SpecialNeeds. Vårt komplette sett har alt du trenger for sunn fôring i hjemmet ditt, holde orden med flaskeholderne våre og se bra ut mens du gjør det.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Twistshake Straw-kopper er perfekte for barn og voksne som elsker å drikke smoothiene, måltidsdrikkene eller andre drikker på farten. Koppene har en sølfri skrukork og en grepsvennlig design. Fyll dem med favorittdrikken din, og ta den med deg hvor som helst! Våre halmkopper er også trygge og holdbare.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Medela morsmelkflaske 150 ml er en trygg og gjennomsiktig flaske for oppsamling, oppbevaring og frysing av morsmelk. Den er laget av det sikreste plastmaterialet og flasken passer til alle Medelas brystpumper.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Philips Avent Anti Kolik er en smart tåteflaske fra Philips Avent. Den har en AirFree™-ventil, som holder melken inne og luften ute, selv når fôringen gjøres horisontalt. Ved å minimere luftinntaket reduseres risikoen for kolikk, gass og refluks.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hvordan velge riktig tåteflaske?

For å velge den riktige tåteflasken, bør du vurdere følgende faktorer:

  • Størrelse: Velg en tåteflaske som passer til alderen og munnstørrelsen til barnet ditt.
  • Tåteform: Tåteformer inkluderer runde, anatomiske og flate tåter. Velg den som passer best til munnen til ditt barn og som gir minst mulig ubehag.
  • Materiale: Tåteflasker kan være laget av silikon eller latex. Silikon er vanligvis mer holdbart og hygienisk, mens latex kan være mer elastisk.
  • Kapasitet: Velg en tåteflaske med tilstrekkelig kapasitet for ditt barns alder og behov.
  • Brukervennlighet: Velg en tåteflaske som er enkel å fylle, rense og tørke.

Spørsmål og svar om tåteflasker

Det er vanlig å begynne å introdusere flasken til en baby når de er mellom 4 og 6 uker gamle. Dette gir babyen muligheten til å bli vant til både brystet og flasken, og gjør det lettere for foreldre å gi maten hvis moren trenger en pause eller vil være borte fra babyen.

Livslengden til en tåteflaske kan variere avhengig av en rekke faktorer, inkludert materiale, bruk og vedlikehold. Generelt kan en kvalitetsflaske vare i flere måneder eller til og med år, men det er viktig å inspisere flasken regelmessig for skader eller tegn på slitasje.

For å vaske tåteflasker, følg disse trinnene:

1. Fjern eventuelle rester av mat eller drikke fra flasken og tuten.

2. Fyll en stor vask eller et oppvaskkar med varmt vann og mild oppvaskmiddel.

3. La flaskene ligge i vannet i ca. 15-20 minutter for å løsne opp hardnakket smuss.

4. Skrubb flaskene forsiktig med en myk børste for å fjerne alle rester av mat eller drikke. Vær spesielt nøye med tuten.

5. Skyll flaskene grundig med varmt vann for å fjerne all oppvaskmiddel og rester av mat eller drikke.

6. La flaskene tørke på en ren, tørr overflate, eller tørk dem med et rent håndkle.

Det anbefales å vaske tåteflasker etter hver bruk for å holde dem rene og hygieniske.

Det anbefales at man koker vannet som skal brukes til babymat og babyflasker frem til babyen er 6 måneder gammel. Etter 6 måneder kan man ofte bruke vann fra springen, så lenge det er sikkert å drikke for voksne.

Ja, babyer kan drikke kald morsmelk. Morsmelk er den beste maten for babyer, og temperaturen på melken spiller ingen stor rolle så lenge den ikke er for varm eller for kald. Noen babyer liker kald melk, mens andre foretrekker varm melk. Det er viktig å huske at morsmelk kan bli ødelagt hvis den blir varmet opp for mye, så det anbefales å varme opp melken så lite som mulig og kun til en temperatur som er behagelig for babyen å drikke.

Barnas produkter
Logo