q Stelleveske test: De 12 beste stelleveskene (mai 2024)

Stelleveske test: De 12 beste stelleveskene (mai 2024)

Liste over 100 stellevesker, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste stelleveske for barn per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste stelleveske

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 100 stellevesker. Se hvilke produkt som er beste stelleveske for barn i følge brukerne her.

Design Letters Fav er en praktisk og stilig tøyveske fra danske Design Letters. Dekorert med et trykk i deres klassiske typografi, laget av Arne Jacobsen. Bruk tøyvesken til treningstøy, som oppbevaringspose eller bare til hverdags. En flott veske med mye av det.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Childhome Mommy Bag er den perfekte praktiske vesken for alle mødre. Vesken har et romslig og praktisk design med flere rom. I det store rommet har du plass til bleier, våtservietter og andre ting du må passe på i løpet av dagen.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Childhome Stelleveske er den ideelle vesken for nybakte foreldre. Den har et romslig hovedrom, med en stor glidelåslomme og en isolert flaskeholder. Det er også to nettinglommer, perfekt for oppbevaring av bleier, våtservietter og annet tilbehør. Stellematten kan oppbevares i frontlommen og er lett tilgjengelig. Vesken har også et komfortabelt ryggpanel og justerbare skulderstropper.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

I denne stellevesken kan du finne plass til alt du trenger å ha med deg på tur med barnet ditt. Den har et stort rom med god plass til det meste. Innvendig har den en glidelåslomme, og en ekstra henger på håndtaket.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

BizziGrowins RucPOD® er den ultimate reisesengen og stellevesken for foreldre på farten. Den er laget av materialer av høy kvalitet og inkluderer en polstret madrass. Den har lommer for organisering og en isolert flaskelomme. Reiseseng og stelleveske har to håndtak og en skulderstropp.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

BizziGrowin har laget en RucPOD® reiseseng og stelleveske som er perfekt for enhver familie på farten. RucPOD® er designet for å være lett, kompakt og enkel å montere. Den er laget av slitesterke materialer av høy kvalitet med en isolert flaskelomme og lommer for organisering. Reisesengen og stellevesken har to håndtak og en skulderstropp for enkel bæring.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Du er aldri for ung til å reise! Med BizziGrowins POD® reiseseng kan du ta den lille med deg uansett hvor du går. Den sammenleggbare designen til POD® betyr at den er enkel å pakke og bære, og den kommer med en polstret madrass for komfortabel lur. Den har også lommer for organisering slik at du kan ha alt på ett sted, og en isolert flaskelomme for alle dine behov på farten.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

BizziGrowin RucPOD® er den ultimate reiseseng og stelleveske. Den er lett, kompakt og kan foldes sammen til en liten størrelse for enkel transport. Den polstrede madrassen holder barnet komfortabelt mens det sover, og den har lommer for oppbevaring av alle favorittlekene deres. Den isolerte flaskelommen holder babymelken kald, og de to håndtakene og skulderremmen gjør den lett å bære.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Si farvel til store, dyre reisesenger og tungvinte stellevesker. Vi introduserer BizziGrowin POD® - en sammenleggbar reiseseng og stelleveske i ett som er perfekt for enhver utflukt med den lille. POD® brettes pent sammen til en liten bag og leveres med en polstret madrass for ekstra komfort. Den har lommer for din lilles favorittleker og en isolert flaskelomme for å holde dem kjølige. Sprinkelsengen og stellevesken har to håndtak og en skulderstropp for enkel bæring. Med BizziGrow

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

ABCDesigns Handlepose er en praktisk og moderne svart handlepose med et romslig, separat rom for alt du trenger når du er ute og reiser. Den har en lukket glidelås og et grepsvennlig håndtak som er perfekt for hender i alle størrelser.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Barnas produkter
Logo