Regnjakke for barn test: De 12 beste regnjakkene til barn (april 2024)

Liste over 147 regnjakker til barn, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste regnjakke for barn per april 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste regnjakke for barn

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 147 regnjakker til barn. Se hvilke produkt som er beste regnjakke for barn i følge brukerne her.

Tretorn Camper regnjakken er perfekt for barnet ditt å ha det gøy i regnet. Jakken har avtagbar hette og høy krage, som gir god beskyttelse mot regn og storm. Med reflekser på ermene, hetten og ryggen kan du være sikker på at barnet ditt er trygt. Jakken er laget av 100 % polyester med teddyfôr.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Velkommen til Camper-familien! Regnjakken vår er perfekt for alle dine utendørseventyr. Med avtagbar hette, teddyfôr og høy krage er dette den ideelle jakken for regnværsdager. Med refleksdetaljer på ermene, hetten og ryggen kan du være sikker på at barnet ditt vil være trygt og sett til enhver tid.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Camper regnjakken er perfekt for barn. Hette, erme og bakreflekser sørger for sikkerhet i mørket. Jakken har høy krage og teddyfôr for økt komfort. Denne regnjakken kan tas av og vaskes på 30 grader, så den er lett å ta vare på.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Tretorn Camper Rain Jacket er en flott regnjakke for barnet ditt. Med et lekkert teddyfôr og avtagbar hette vil denne jakken beskytte barnet ditt mot regn og storm. Camper Rain Jacket har reflekser på ermene, hetten og ryggen slik at du vet at barnet ditt er trygt.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Camper-regnjakken fra Tretorn er det perfekte valget for barnets neste regnværsdag. Jakken er laget av 100 % vanntett materiale, med teddyfôr for ekstra varme. Med avtagbar hette og høy krage vil barnet ditt holde seg tørt og varmt uansett vær. Med reflekser på ermene, hetten og ryggen kan du være sikker på at de er trygge under alle forhold.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Tretorn Camper Rain Jacket er den perfekte følgesvennen for regnværsdager. Jakken er laget av 100 % polyester og har teddyfôr for ekstra varme. Den høye kragen gir beskyttelse mot regn og storm, med reflekser på ermer, hette og rygg.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Camper Rain Jacket er en regnjakke som er perfekt for de som elsker å gå ut og utforske verden. Den er laget av slitesterk polyester og har teddyfôr som holder barnet ditt varmt og tørt. Jakken har også en hette med høy krage, som vil gi beskyttelse mot regn og storm. Med reflekser på ermene, hetten og ryggen kan du være sikker på at barnet ditt er trygt.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Camper-regnjakken er et flott alternativ for regnværsdager. Den er laget av et vanntett materiale og har en høy krage for å beskytte barnets nakke mot regnet. Jakken har også reflekser på ermene, hetten og ryggen, slik at du kan holde styr på barnet ditt i mørket.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Denne regnjakken er laget av et vannavstøtende materiale og har teddyfôr. Jakken har avtagbar hette og høy krage, som gir god beskyttelse mot regn og storm. Med reflekser på ermene, hetten og ryggen kan du være sikker på at barnet ditt er trygt.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Du vet hva de sier: "Det regner aldri i Sør-California." Vel, det gjør det, og når det gjør det, trenger du en regnjakke for å beskytte barnet ditt. Tretorn Camper Rain Jacket har et fint teddyfôr og høy krage for å holde dem tørre. Den har reflekser på ermene, hetten og ryggen slik at du kan være sikker på at barnet ditt er trygt.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Du er ute på en lang løpetur i regnet. Du er sliten, og du er gjennomvåt. Du trenger en jakke som holder deg varm, tørr og viktigst av alt, aktiv. Aktiv er den perfekte jakken for deg! Det lette stoffet er vindtett og vannavstøtende, slik at du kan være ute i regnet så lenge du vil. Og det myke fleecefôret vil holde deg varm og koselig mens du venter på turen.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Slik velger du regnjakke til barn

Når du skal velge regnjakke til barnet ditt, bør du vurdere følgende faktorer:

 • Vanntett og pustende materiale: Sørg for at regnjakken er laget av et vanntett og pustende materiale som holder barnet tørt og samtidig gir god ventilasjon. Materialet bør være i stand til å tåle kraftig regn.
 • Passform: Regnjakken bør ha riktig passform og størrelse slik at barnet kan bevege seg fritt og komfortabelt. Det er viktig å velge en jakke som gir nok plass til å ha lag på lag under, men ikke for stor slik at den kan hindre bevegelse.
 • Hette: En god regnjakke til barnet bør ha en hette som passer tett rundt hodet og beskytter ansiktet mot regn og vind. Hvis jakken ikke har hette, bør du vurdere å kjøpe en regnhette i tillegg.
 • Reflekser: Sørg for at regnjakken har reflekser slik at barnet blir synlig i mørket og i dårlig sikt.
 • Komfort: Sørg for at regnjakken er komfortabel å ha på seg, med myke og justerbare mansjetter og linninger som gjør det mulig å justere jakken etter behov.
 • Holdbarhet: Velg en regnjakke som er laget av et slitesterkt materiale som tåler tøff behandling og kan brukes over lengre tid.
 • Design: Velg en regnjakke med et design som barnet liker og vil bruke.
 • Vaskbarhet: Sørg for at regnjakken er enkel å vaske og tørke, og at den kan vaskes på en måte som ikke skader materialet.

Spørsmål og svar

Vannsøylen angir hvor mye vanntrykk et stoff kan motstå før vannet trenger igjennom. Jo høyere vannsøyle, jo bedre er stoffet til å beskytte mot regn. Når du velger regntøy, bør du se etter en vannsøyle på minst 5 000 mm for å få god vanntetthet. En vannsøyle på 10 000 mm eller høyere anses som svært vanntett og vil holde deg tørr selv i kraftig regn.

PU regntøy er regntøy laget av et materiale som kalles polyuretan (PU). Dette materialet er en form for plast som er vanntett og pustende. PU regntøy er vanligvis lettere og mer fleksibelt enn regntøy laget av andre materialer, noe som gjør det mer komfortabelt å ha på seg. Det er også enklere å bevege seg i PU regntøy, og det er derfor ideelt for aktive utendørsaktiviteter som sykling eller fotturer.

For å impregnere regntøy og forlenge levetiden og vanntettheten, kan du følge disse trinnene:

 1. Rengjør regntøyet: Før du begynner å impregnere regntøyet, må du sørge for at det er rent og tørt. Vask det med en mild såpe og skyll grundig med vann.
 2. Impregneringsspray: Kjøp en impregneringsspray fra en sportsbutikk eller nettbutikk. Følg instruksjonene på flasken for å bruke sprayen jevnt på overflaten av regntøyet.
 3. La tørke: Etter å ha sprayet impregnering på regntøyet, la det tørke helt. Unngå å bruke tørketrommel, og heng heller opp regntøyet på en kleshenger på et godt ventilert sted.
 4. Test vanntettheten: Når regntøyet er helt tørt, kan du teste vanntettheten ved å helle litt vann på overflaten. Hvis vannet perler seg og ikke trekker inn i stoffet, betyr det at impregneringen fungerer godt.
 5. Gjenta prosessen: Impregnering vil naturligvis forringes over tid og etter bruk. Så, avhengig av bruk og hvor ofte regntøyet blir vasket, kan det være nødvendig å impregnere regntøyet igjen etter noen måneder.

Husk at det er viktig å impregnere regntøyet riktig, og ikke overdosere med sprayen. Overdreven bruk kan føre til at impregneringen blir klumpete og kan redusere vanntettheten på lang sikt.

For å vaske regntøy til barn, kan du følge disse trinnene:

 1. Les vaskeinstruksjonene: Før du vasker regntøyet, må du lese vaskeinstruksjonene nøye. Disse instruksjonene finnes vanligvis på etiketten inne i plagget.
 2. Fjern smuss og flekker: Før du legger regntøyet i vaskemaskinen, bør du fjerne smuss og flekker ved å tørke av dem med en fuktig klut og eventuelt litt mildt vaskemiddel.
 3. Vask på skånsomt program: Sett regntøyet inn i vaskemaskinen og velg et skånsomt program på lav temperatur. Bruk et mildt vaskemiddel som er egnet for vanntette stoffer.
 4. Ikke bruk tøymykner: Unngå å bruke tøymykner, da dette kan redusere vanntettheten til regntøyet.
 5. Tørk regntøyet riktig: Etter at regntøyet er ferdig vasket, bør du henge det opp til tørk. Ikke tørk regntøyet i tørketrommel, da dette kan skade materialet og redusere vanntettheten. Heng heller opp regntøyet på en kleshenger på et godt ventilert sted.
 6. Impregner regntøyet: Etter vask og tørk, kan du vurdere å impregnere regntøyet igjen for å forlenge levetiden og vanntettheten.

Husk å vaske regntøy etter behov og ikke for ofte, da dette kan redusere levetiden til plagget og påvirke vanntettheten.

Barnas produkter
Logo