q Bakovervendt bilstol test: De 12 beste bakovervendte bilstolene (mai 2024)

Bakovervendt bilstol test: De 12 beste bakovervendte bilstolene (mai 2024)

Liste over 79 bakovervendte bilstoler, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste bakovervendt per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste bakovervendte bilstol

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 79 bakovervendte bilstoler. Se hvilke produkt som er beste bakovervendt bilstol i følge brukerne her.

Se også: Beste bilstol

Vi vet at du vil elske vår nye Slide-design, som gjør det lettere for deg og barna dine å sitte komfortabelt. Med innovativ lettvektskonstruksjon veier designet 30 % mindre enn andre. Dette betyr at det er lettere å ta det med deg på ditt neste eventyr!

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Det perfekte bilsetet for alle stadier av barnets liv. AXKID One er det sikreste Isofix-setet i verden, godkjent opp til 125 cm eller ca. 7 år. Den er kun bakovervendt og ren, noe som betyr at den ikke er en cabriolet som kan brukes som enten bakovervendt eller frontvendt.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Seat3Fit i-Size er det eneste barnesetet på markedet som er godkjent av EU for alle aldersgrupper fra fødsel til 7 år. Den er også godkjent av det tyske tekniske kontrollrådet (TÜV) og har en 5-punkts sikkerhetssele, anti-skli føtter, og en hodestøtte som kan justeres i høyden.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Graco ® barnesetet er den perfekte reisefølget for foreldre og deres små. Enten du skal på ferie eller bare ta en dagstur, vil Graco ® barnesetet holde barnet ditt trygt og lykkelig. Du kan rotere setet 360 grader med kun én hånd, og det har en bordfunksjon slik at du kan bruke det fra fødsel til ca. 4 år gammel (0 til 18 kg). Fra ca. 9 måneder (9 til 18 kg) kan du også snu setet i kjøreretningen.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Kinderkraft MyWay er den perfekte løsningen for foreldre som ønsker å holde barna trygge. Det er det eneste bilsetet som kan brukes bakovervendt opp til 18 kg, og har til og med et spesielt sikkerhetssystem som gjør det mulig å bruke setet bakovervendt helt opp til 36 kg. MyWay er laget for barn fra fødsel til ca. 12 år (0 til 36 kg, bakovervendt 0 til 18 kg), og har 5-punkts sikkerhetsbelte med brystklemme. Den har også en nakkestøtte som kan være

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Lionelo barnesete er et multifunksjonelt, kompakt og sammenleggbart barnesete for barn fra fødsel til 36 kg. Takket være det svingbare setet er det mulig å la barnet kjøre vendt mot kjøreretningen, fra de første levedagene opp til 18 kg. Lioneloen tilbyr et nyfødtinnlegg og kan transportere eldre barn til fronten.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Det er aldri for tidlig å begynne å beskytte barnet ditt! Braam er designet for barn fra fødsel opp til 36 kg, og kan brukes til barn opp til 18 kg. Setet kan dreies 360 grader, noe som gir komfortabel og sikker plassering av barnet i setet. Isofix og stabiliseringsfoten reduserer kreftene som virker på den.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Å reise med babyen din er en lek med chiccos Seat3Fit i-Size. Det er et flergruppesete som kan brukes fra fødselen til 7 år gammel, og det er godkjent i EU. Dette betyr at du kan bruke den til alle dine reiser, enten med fly, tog eller bil. Den har også en 5-punkts sikkerhetssele og det nyeste sidekollisjonsbeskyttelsessystemet.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Barn trenger et trygt, komfortabelt sted å leke, og det er derfor vi laget Barneset. Barneset er det perfekte stedet for barnet ditt å lese, gjøre lekser eller bare slappe av. Vi designet Barneset med lav ryggstøtte slik at den kan brukes fra 61 cm til 125 cm høyde, og den kan brukes av barn opp til 7 år og veier 36 kg. Den ekstra lange ryggstøtten gir maksimal komfort for barnet ditt når det vokser seg høyere. Dynamisk nakkestøtteteknologi tilpasser seg automatisk til barnets høyde og kropp

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Lionelo barnesete Braam er et bakovervendt bilsete for barn fra fødsel opp til 18 kg. Med sitt 360° roterende sete gir den en komfortabel og sikker plassering av barnet i setet. Isofixet og den stabiliserende støttefoten reduserer kreftene som virker på den.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Cybex GOLD barnesete er det perfekte valget for ditt voksende barn. Fra 3 måneder til 4 år (fra fødsel med nyfødtinnlegg) kan cybex GOLD brukes i bakover- eller forovervendt stilling, og fra 61 til 105 cm i høyden (fra 45 cm med nyfødtinnlegg). 360 ??° rotasjonsmekanismen gir en komfortabel og ryggvennlig sittestilling.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Slik velger du bakovervendt bilstolt

Her er noen ting å vurdere når du velger en bakovervendt bilstol:

  • Vekt og alder: Velg en bilstol som passer til vekt og alder til babyen. Mange bilstoler har en vektbegrensning og er beregnet for babyer fra nyfødt til en viss alder.
  • Sikkerhet: Velg en bilstol med en god sikkerhetsvurdering og som er testet og godkjent etter de gjeldende sikkerhetsstandardene.
  • Passform i bilen: Sørg for at bilstolen passer ordentlig i bilen din. Mange produsenter tilbyr informasjon om hvilke biler deres bilstoler passer best i.
  • Justerbarhet: Velg en bilstol med justerbare stropper og hodebeskyttelse for å sikre at babyen alltid sitter trygt og komfortabelt.
  • Brukervennlighet: Velg en bilstol som er enkel å installere og bruke. Noen bilstoler har en indeks for å sikre at du installerer dem korrekt.

Montering av bakovervendt bilstol (video)

Spørsmål og svar – FAQ

Det anbefales at babyer sitter bakovervendt i bil så lenge som mulig, helst til de er minst 2 år gamle eller veier mer enn 15 kg. De fleste bilstoler er beregnet for bruk bakovervendt fra nyfødt til en viss vekt eller alder, så det er viktig å sjekke produsentens anbefalinger for den spesifikke bilstolen du har.

Sitting bakovervendt i bil er den mest sikre stillingen for babyer i tilfelle av en ulykke, da det reduserer risikoen for hodeskade og hals- og ryggskader.

Når det gjelder overgang fra en bakovervendt til en fremovervendt bilsete, anbefales det at babyer sitter bakovervendt så lenge som mulig, helst til de er minst 2 år gamle eller veier mer enn 15 kg. Deretter kan de overføres til en fremovervendt bilsete med en 5-punkts sikkerhetssele.

Det er viktig å merke seg at overgangen til en fremovervendt bilsete bør skje når babyen din har nådd de rette vekt- og alderskriterier, og ikke før. Hver bilsete har sine egne retningslinjer, så det er viktig å følge produsentens anbefalinger for den spesifikke bilstolen du har.

Barnas produkter
Logo