Bilstol test: De 26 beste bilstolene for barnet (juli 2024)

Liste over 58 bilstoler til barnet, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste bilstol per juli 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste bilstol

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 58 bilstoler. Se hvilke produkt som er beste bilstol for barn i følge brukerne her.

BabyGO Nova bilsete er det perfekte valget for foreldre som ser etter et bilsete som vil vokse med barnet deres. Nova kan roteres og brukes i både bakovervendt og forovervendt posisjon, så du trenger aldri å kjøpe et annet bilsete igjen! Den er også utstyrt med Isofix, noe som gjør den enkel å installere i de fleste biler.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Kinderkraft barnesete er et trygt og komfortabelt sete for barn fra 9 til 36 kg. Den kan justeres for å passe til en rekke bilseter. Hodestøtten er justerbar i 6 posisjoner og beltehøyden kan justeres i 2 trinn. Belteputene har et antisklisystem som hindrer beltet i å skli, noe som gjør det trygt for barnet ditt.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Sira er vårt mest luksuriøse forovervendte bilsete. Denne premiummodellen er utstyrt med et Isofix-system og Memory Foam-fôr, som gir en behagelig følelse for barnet ditt. Sira er godkjent for gruppe I / II / III (9 til 36 kg eller ca. 8 måneder til 12 år) og har en 5-punkts sikkerhetssele med myk polstring for ekstra komfort.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Barnet ditt fortjener den beste beskyttelsen på markedet. Vi har designet et sete som er enkelt å installere, trygt og komfortabelt. Med babyGO barnesetet FreeFix vil barnet ditt være trygt og trygt på kort tid!

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Nico barnesete er et trygt og komfortabelt sete for barn opp til 36 kg. 5-punkts sikkerhetsselen med hoftebelte sørger for at barnet sitter trygt i setet, mens de rivefaste stroppene forhindrer hudsår. Barnesetet kan justeres for å passe barnets vekt og høyde, noe som betyr at det vil vokse med barnet ditt.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Young Sport Hero er det perfekte valget for foreldre som vil at barna deres skal sykle i trygge og komfortable omgivelser. Den er designet for å enkelt installeres og fjernes i ethvert kjøretøy med det innovative Quick-Fix-systemet. Den har også et ergonomisk seteskall, en hodestøtte som kan justeres i høyden, og RECARO patenterte sidebeskyttelsessystem.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Evolva 123 er et revolusjonerende bilsete for barn i alderen 9 måneder til 12 år. Det er det sikreste bilsetet på markedet med et unikt sidekollisjonsbeskyttelsessystem som gir ekstra beskyttelse i tilfelle en kollisjon. Dette setet er også utrolig komfortabelt, med en ergonomisk design som sikrer at barnet ditt alltid er i riktig posisjon og aldri føles ukomfortabelt. Evolva 123 er det perfekte valget for foreldre som ønsker å gi barnet sitt den beste starten på livet.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Når det gjelder barnesikkerhet, er det aldri for tidlig å begynne. Maxi-Cosi Titan er den perfekte løsningen for barn opp til 4 år, og dens justerbare nakkestøtten vil vokse med barnet ditt. Den har en praktisk design som kan brukes på mange forskjellige måter, fra baby til småbarn til barn. Den er perfekt for familien på farten!

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Maxi-Cosi Titan er den ultimate løsningen for alle barnets behov. Det er en praktisk løsning fra baby til småbarn til barn. Barn vokser fort opp og vokser fra ting enda raskere. Maxi-Cosi Titan med sin superenkle å justere hodestøtte er designet for fremtidig design t: Hodestøtten gir perfekt passform og maksimal sikkerhet.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Kinderkraft barnesete er et trygt og pålitelig produkt for barn fra 9 til 36 kg. Den justerbare nakkestøtten i 6 posisjoner, beltehøyden justerbar i 2 trinn, og antisklisystemet til belteputene gjør dette til et utmerket valg for barnet ditt.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

lionelo bilsete er et allsidig og sikkert sete for barn. Barnesetet passer for vektgruppe 1, 2 og 3, fra 9 til 36 kg. 5-punkts sikkerhetsselen med hoftebelte sikrer at barnet sitter trygt i barnesetet. Ekstra puter på stroppene forhindrer skrubbsår på barnets hud.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

MAXI-COSIs Titan Pro er den perfekte løsningen for din voksende familie. Det er et bilsete som kan brukes fra 9 måneder til 12 år, og passer barn fra 9 kg til 36 kg. Du kan til og med bruke det som et reisesystem med Maxi-Cosi Mico Max 30 barnesete.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Med KinderKrafts barnesete kan barnet ditt vokse opptil 3 ganger mer enn med barnevogn! Hodestøtten er justerbar i 6 posisjoner og beltet er justerbar i 2 trinn. Beltet har et antisklisystem som forhindrer at beltet sklir. Belteføringen gjør det enkelt å spenne barnet fast.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Britax Römer Group 1/2/3 Evolva SL SICT bilsete er et trygt og stilig valg for barnet ditt. Med sine innovative funksjoner og høye vektgrense vil Evolva vare fra 9 måneder til 12 år. Den er også enkel å rengjøre med et avtagbart stofftrekk og maskinvaskbar nakkestøttepute.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Bebeconforts patenterte sikkerhetsdesign er den sikreste måten å reise med den lille på. Det er et unikt bilsete som konverteres fra et bilsete for spedbarn (størrelse 1) til en beltestol (størrelse 2/3) med ryggstøtte. ISOFIX-festesystemet gir en sikker installasjon, og virvelbeskyttelsen, med støtdempende hodestøtte inkludert, sikrer den beste beskyttelsen for barnet ditt.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Peg-Pérego Viaggo er et resultat av mange års samarbeid mellom foreldre, barneleger og eksperter på barnesikkerhet. Det er et bilsete som vokser med barnet ditt, og gir komfort og sikkerhet hele det første tiåret av livet. Dette 4D-totaljusteringssystemet sikrer at bilsetet varer så lenge som de gjør. Med justerbar hodestøtte, ryggstøtte, seteoverflate og sidestykker er Viaggo designet for å gi optimal komfort for barnets utviklende kropp.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Graco Avolve er ditt barnesete fra småbarn til tenåringer. Den tilbyr den perfekte kombinasjonen av sikkerhet og komfort for barnet ditt. Graco Avolve er det eneste bilsetet med en tilt-in-space-funksjon som lar deg justere vinkelen på barnets hode og kropp etter deres preferanser. Graco Avolve er også det eneste bilsetet som kan brukes fra 9 kg, og opp til 18 kg.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Du er en forelder. Du vet viktigheten av sikkerhet. Du vil det beste for barnet ditt. Du er også opptatt og på farten, så du trenger et bilsete som er enkelt å installere, komfortabelt og pålitelig – et som vil holde den lille trygg og sunn på hver tur. Det er derfor vi laget Maxi-Cosi Titan Plus: et bilsete som er perfekt for barn fra 9 måneder til 12 år, som veier mellom 9 kg og 36 kg (fra ca. 9 måneder til 12 år).

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Groowy er en ny type bilsete som vokser med barnet. Den kan monteres fra 60 til 105 cm høyde mot kjøreretningen, og fra 100 til 150 cm høyde kan deretter brukes videre fremovervendt. Groowy er det mest innovative og sikre bilsetet på markedet.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Groowy er et nytt barnesete i I-størrelse som vokser med barnet. Den bakovervendte posisjonen monteres fra 60 til 105 cm høyde (ca. 4 år) og kan deretter brukes videre fremovervendt.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Groowy er et nytt barnesete som vokser med barnet. I-Size, som monteres fra 60 til 105 cm (ca. 4 år) mot kjøreretningen og fra 100 til 150 cm kan da brukes videre fremovervendt. Groowy har en polstret hodestøtte som kan tas av og setet har to leneposisjoner. Setet har en fempunktssele med spenne som er enkel å bruke og kan justeres i høyden.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Slik velger du riktig bilstol

For å velge riktig bilsete, bør du følge disse trinnene:

 • Velg riktig størrelse: Velg en stol som passer alderen, vekten og høyden til personen som skal bruke den.
 • Sjekk ECE R-reglene: Velg en stol som oppfyller de europeiske sikkerhetsstandardene (ECE R-reglene).
 • Sjekk for justerbarhet: Velg en stol med justerbare seler og hodestøtte for å sikre at personen sitter komfortabelt og trygt.
 • Sjekk for sikkerhet: Velg en stol med en sterk ramme, god sidekollisjonsbeskyttelse og justerbare seler.
 • Prøv stolene: Prøv stolene i bilen før du kjøper dem for å sjekke om de passer og er komfortable.
 • Les vurderinger: Les vurderinger fra andre kunder for å få en bedre forståelse av stolens kvalitet og ytelse.

Slik fester du barnesetet i bilstolen

Spørsmål og svar om bilstoler

Her er en generell oversikt over bilstoler til ulike aldersgrupper:

 • Nyfødt til rundt 9 kg eller 90 cm: Bakovervendt bilstol
 • 9 kg til 18 kg eller 90 cm til 105 cm: Forside-til-bak-bilstol eller kombinert bilstol
 • 15 kg til 36 kg eller 100 cm til 125 cm: Booster sete.

  Det er viktig å merke seg at vekt- og høydebegrensninger kan variere fra produsent til produsent, så det er viktig å følge produsentens retningslinjer og vektbegrensninger nøye. Det er også viktig å velge en bilstol som passer til bilens seter og sikkerhetsbeltet, og som er enkel å installere og bruke

Det er anbefalt at barn bruker en bilstol så lenge som mulig, helst til de er over 145 cm høye eller er over 9 kg.

Det er noen risikoer ved å kjøpe en brukt bilsete:

1. Skade: En brukt bilsete kan ha blitt utsatt for skade som ikke er synlig på overflaten, for eksempel etter en ulykke eller støt. Dette kan redusere setets evne til å beskytte barnet ved en eventuell kollisjon.
2. Aldersslitasje: Bilstoler blir utsatt for slitasje over tid, og det er ikke alltid mulig å se om en brukt bilsete har blitt utsatt for slitasje som kan påvirke sikkerheten.
3. Utdaterte sikkerhetsstandarder: Bilstoler blir oppgradert med nye sikkerhetsstandarder over tid. En brukt bilsete kan ikke oppfylle de nyeste sikkerhetsstandardene, og kan derfor ikke garantere tilstrekkelig beskyttelse for ditt barn.
4. Ukjent historie: Det er ofte ukjent hvor mange eiere en brukt bilsete har hatt, eller hvordan det har blitt brukt. Dette kan gjøre det vanskelig å vurdere setets sikkerhetsstatus.

Det er ikke anbefalt å la et barn sove i en bilsete når bilen ikke er i bevegelse. Når bilen stopper, kan seteposisjonen endre seg, noe som kan føre til at belter eller hodestøtte blir for stramme eller for løse, og dermed redusere sikkerheten til barnet. I tillegg kan barnet bevege seg eller vri seg i setet mens de sover, noe som kan øke risikoen for skader ved en eventuell kollisjon. Hvis du skal kjøre en lengre tur med et sovende barn, anbefales det å stoppe og bære barnet inn i en trygg plass å sove..

Barnas produkter
Logo