Adventskalender test: De 4 beste adventskalenderne til barn (juli 2024)

Liste over 4 adventskalendere, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste adventskalender per juli 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste adventskalender

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 4 adventskalendere. Se hvilke produkt som er beste adventskalender for barn i følge brukerne her.

Adventskalendere er en fin måte å telle ned dagene til den mest fantastiske tiden på året. Men hva med barn som er for gamle for sjokolade? Vi har deg dekket! Denne tekstil-adventskalenderen er formet som søte stjerner og har 24 små poser du kan fylle med overraskelser.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

For første gang tilbyr Hotex en adventskalender - i form av 24 søte små votter som henger i en snor. Du kan feste endene av snoren på begge sider, og få en julekalender som er stemningsfull og slitesterk. Kalenderen er laget av et slitesterkt materiale.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Disney's Frozen kommer til live i denne 24-dagers skjønnhetsadventskalender! Åpne en ny dør hver dag for å finne noe nytt, fra neglelakk og leppestift til hårbånd og en palett med åtte glitrende kremfarger. For den perfekte høytiden, det er ingenting som Disney's Frozen!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Schleich Wild Life adventskalender er en unik adventskalender for barn som elsker ville dyr. Bak hver av de 24 dørene er det en ny og spennende overraskelse. Adventskalenderen inneholder 24 gaver som ville dyr, så den er perfekt for alle barn som elsker å utforske verden!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Barnas produkter
Logo