Flytemadrass for barn test: De 7 beste flytemadrassene (april 2024)

Liste over 7 flytemadrasser for barn, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste flytemadrass for barn per april 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste flytemadrass for barn

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 7 flytemadrasser for barn. Se hvilke produkt som er beste flytemadrass for barn i følge brukerne her.

Se for deg en madrass som ikke trenger sengeramme eller springfjær. En madrass som kan plasseres hvor som helst i huset, og som kan tas med på ferie. Bestway Flytemadrass er en stilig flytende madrass med en stabil konstruksjon som gir deg best mulig søvn.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Fest som en pizza på stranden med denne oppblåsbare flytende leken! Den flytende leken er en pizzaskive som du kan flyte rundt mens du nyter solen. Den er laget av solid vinyl og har to luftkamre.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Slapp av i solen med det flytende leketøyet Indigo Wave Lounge, fra Bestway. Denne oppblåsbare strandmadrassen gir deg den beste komforten på late dager i bassenget, på havet eller i havet. Den har støtte for rygg og armer, samt innebygd drikkeholder, som dette. Du kan også bruke den som sete eller solseng.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Enten du skal på ferie, eller trenger en ny madrass til hjemmet ditt, er Bestway Flytemadrass det perfekte valget for deg. Fra den unike designen til dens komfort, er denne madrassen perfekt for alle typer sovende. Flytemadrassen har en stabil konstruksjon med runde luftputer og har en sølvfarget underdel og transparent overdel. Den har også en komfortabel puteseksjon med rørformede luftputer, slik at du ligger ekstra komfortabelt.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Bestway Pizza Party er det ultimate sommerleketøyet! Det er et flytende leketøy som du kan bruke til å nyte solen mens du forestiller deg et deilig stykke pizza. Den oppblåsbare madrassen har to luftkamre, slik at du kan justere fastheten etter eget ønske.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Ta avslappingen til neste nivå med det flytende leketøyet Milkshake fra Bestway. Denne oppblåsbare bademadrassen har en nydelig, fargerik design, og garanterer din komfort på krystallklare dager i bassenget, på sjøen eller i havet. Den har også en innebygd drikkeholder, som denne

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Barnas produkter
Logo