q Bitering til baby test: De 12 beste biteringene for babyen (mai 2024)

Bitering til baby test: De 12 beste biteringene for babyen (mai 2024)

Liste over 78 biteringer til baby, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste bitering per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste bitering for baby

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 78 biteringer til baby. Se hvilke produkt som er beste bitering for barn i følge brukerne her.

Vi introduserer BIBS Biteleke Baby Bitie! Denne morsomme biteleken er perfekt for små hender å ta tak i og små munner å tygge på. De forskjellige teksturene er designet for å lindre sårt tannkjøtt når de første tennene kommer igjennom. Biteleken er laget av matgodkjent silikon, BPA-fri og tåler oppvaskmaskin.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Det perfekte første leketøyet for babyer som får tenner. BIBS Biteleke Baby Bitie er en morsom og trygg måte å lindre smerten ved såre tannkjøtt. Laget av naturgummi, er den myk og lett for babyen å holde. De forskjellige teksturene er designet for å lindre sårt tannkjøtt når de første tennene kommer igjennom.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Vi introduserer Oopsy Biteleke, en søt og koseleke som også er bra for vondt tannkjøtt! Denne gummileken er lett å gripe og hjelper til med å lindre smerter i barnets munn. Den er perfekt for de små hendene som trenger litt avlastning.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Vi introduserer Oopsy's Biteleke, det mest bedårende leketøyet for babyer og småbarn. Denne søte bjørnen er ikke bare morsom å se på, men hjelper også med å lindre sårt tannkjøtt og smerter ved tanndannelse. Laget av naturgummi, det er lett for små hender å gripe og er en stor distraksjon for spedbarn som får tenner.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Lily the Larve er et søtt gummileketøy fra FILIBABBA, laget av naturgummi. Leken er designet med inspirasjon fra den nordiske naturen og er en del av en serie med flere nordiske dyr. Lily the Larve er lett å gripe, designet for å passe små hender og perfekt for barn i alderen 1-3 år.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Christian the Whale er et søtt gummileketøy fra FILIBABBA, laget av naturgummi. Leken er designet med tanke på nordisk natur og er en del av en serie med flere nordiske dyr. Christian the Whale er lett å gripe og designet for å passe små hender. Gjennom

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Bella the Bee er en søt, liten leke fra FILIBABBA. Denne leken er laget av naturgummi og er perfekt for sårt, kløende tannkjøtt. Bella the Bee er designet for å utvikle barnets finmotorikk og vingene gjør det lett å gripe tak.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Trygg, myk og morsom! Med FILIBABBAs Star Trusts vil barnet ditt lære å tygge og ha det mye moro på samme tid. Leken er laget av naturgummi og er trygt for barnet ditt. Det er også et flott leketøy for tenner.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Få den lille til å slutte å bite med BIBS Biteleke Baby Bitie. Denne morsomme og fargerike leken er perfekt for små hender å ta tak i og små munner å tygge på. De forskjellige teksturene er designet for å lindre sårt tannkjøtt når de første tennene kommer igjennom. Biteleken er laget av matgodkjent silikon og BPA-fri, noe som gjør det trygt for babyens munn.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Barnas produkter
Logo