Vinterdress for barn test: De 12 beste vinterdressene for barn (juni 2024)

Liste over 317 vinterdresser for barn, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste vinterdress for barn per juni 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste vinterdress for barn

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 317 vinterdresser for barn. Se hvilke produkt som er beste vinterdress for barn i følge brukerne her.

På utkikk etter vinterdress? Da anbefaler vi deg å sjekke ut: Jollyroom.

Du vil være glad for å se barna leke ute i snøen hele dagen. Med Color Kids Rimah Mini-fôret vinterdress, vil de kunne utforske alle utendørsaktiviteter vinteren har å by på. Dressen er både vind- og vanntett med alle sømmer teipet. Med denne drakten kan du leke ute i snøen lenge uten at det blir vått eller kaldt.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Vinterdressen Dimini fra Color Kids er en fôret og slitesterk vinterdress for barn. Den er både vind- og vanntett med alle sømmer teipet, slik at du kan leke lenge ute i snøen uten at det blir for kaldt. Dressen er designet for å være lett, så den er lett å bære rundt på, og den har justerbar hette og linning.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Dawn er en tofarget vinter- og skidress med kontrastfarger. Den er vind- og vanntett og alle sømmer er teipet. Siden den også puster, er den perfekt for ditt barns aktive utelek i vinterlandskapet. Midjen og ermene er justerbare for optimal passform.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Hummel Esther vinterdress er perfekt for alle vintereventyrene. Den har lange ermer med tommelhull og fotløkker, slik at du kan holde deg varm og tørr. Den har også reflekser foran og bak, slik at du vil være synlig i mørket.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Denne LEGO Wear Julian Vinterdressen er et must for enhver moteist. Med en lyseblå farge og et blomstermønster er denne kjolen perfekt for enhver anledning. Den er laget av 100 % polyester og har en kjolelengde på 98 cm.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Dolpa Mini er den perfekte vinterdressen for barn. Den er vind- og vanntett med alle teipede sømmer, og den er klar til å følge barnet ditt på alle eventyrene i snøen vinteren har å by på. Dressen kommer i en rekke farger, slik at du kan finne en som passer perfekt til ditt barn.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Foreldre, dere er heldige! Det er på tide å få barna dine til LEGO Wear. Denne vinterdressen er laget av de beste materialene, og er 100 % vind- og vanntett og ekstremt slitesterk. Den har mange funksjoner som holder barnet ditt varmt og tørt hele vinteren.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Vinteren kommer! Men ikke bekymre deg, Julian er her for å redde dagen. Denne LEGO Wear vinterdressen er laget av 100 % vind- og vanntette materialer, så den lille holder seg varm og tørr hele vinteren. Dressen har mange funksjoner som avtakbar hette, snøskjørt og avtagbart fôr for enkel vask. Få din LEGO Wear Julian vinterdress i dag!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Barnas produkter
Logo