q Kombivogn test: De 12 beste kombivognene (mai 2024)

Kombivogn test: De 12 beste kombivognene (mai 2024)

Liste over 38 kombivogner, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste kombivogn per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste kombivogn

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 38 kombivogner. Se hvilke produkt som er beste kombivogn for barn i følge brukerne her.

Se også: barnevogn best i test

Det ultimate innen babymobilitet. Kinderkraft Prime 2020 3 er tidenes første vogn som kan brukes som dyp vognfeste eller fleksibel og lett vogn. Den er laget av materialer av høyeste kvalitet, så det er et trygt valg for barnet ditt. Den er også designet for å være stilig og moteriktig, så den vil se bra ut uansett hvor du går.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Petex 3-i-1 kombinasjonsvogn Multi-Traveler er den perfekte følgesvennen i alle situasjoner, for å transportere barnet ditt trygt og komfortabelt fra fødselen. Det komplette settet i 10 deler tilbyr omfattende utstyr for det første leveåret, med et integrert bilsete, en bassin og en barnevogn. Vognen kan brukes som vogn med integrert bilsete og som barnevogn med bassin.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Kinderkraft XMoov er en multifunksjonell barnevogn som kan brukes fra første levedag til 22 kg. Med denne allsidige vognen kan du enten sette den sammen som barnevogn, eller bruke den som bilsete og barnevogn. Dette 3-i-1 reisesystemet har utmerket fjæring og er lett å transportere takket være det lette designet.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Denne 3-i-1 barnevognen er perfekt for urbane eventyr og lange turer. Den er solid, lett og kan enkelt kombineres med et reisesystem. Prime Lite er laget av aluminium, som er slitesterkt og lett. Den har også store hjul med pneumatiske dekk for en komfortabel tur.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Panther barnevognsett FILL er et innovativt barnevognsett som gir dagens moderne foreldre størst mulig utbytte til en uslåelig pris. Den består av en ramme, et badekar som kan gjøres om til et sete og et bilsete i full størrelse. Med dette barnevognsettet kan du bruke en eller to barnevogner – alt etter behov. Karet kan gjøres om til et sete for babyen din og bilsetet i full størrelse kan brukes når barnet er for stort for badekaret.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Amber 2 i 1 barnevogn er en stilig måte å ta med den lille på. Settet inkluderer barnevogn og barneseng, slik at du kan bruke det til både korte turer og lange turer. Det er også trygt for barnet ditt opp til 22 kg og enkelt å slå sammen for oppbevaring.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

XMoov 3-i-1 reisesystem er en multifunksjonell barnevogn som kan settes sammen som barnevogn, bilsete og barnevogn. Den har en utmerket firehjulsoppheng, 8 posisjoner på foreldrehåndtaket og to høyder på fotstøtten. XMoov 3-i-1 reisesystem passer for barn fra første levedag og opp til 22 kg.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Child power July er en multifunksjonell barnevogn som vokser med barnet ditt. Det er det perfekte valget for foreldre som ønsker en kompakt og plassbesparende barnevogn. Enkel og sikker, den har høy funksjonalitet i mange år.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

B-TOUR 3 i 1-vognen overholder EN 1888-2-standarden, som tillater en maksimal vekt på barnet på 22 kg. XL babybadekar er et av de lengste på markedet (lengde 90 cm, bredde 34 cm) og har plass til en vekt på 15 kg. MINKEN er laget av et ekstra mykt og kosete materiale.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Vi introduserer Riya 3-i-1 barnevogn! Dette barne- og barnevognsettet er perfekt for babyens første viktige leveår. Riya vil følge barnet ditt fra fødsel til tre år, og vil være en flott følgesvenn for nabolagsturer og lengre turer.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Kinderkraft Kombiwagon 3 i 1 er den perfekte barnevognen for din lille. Det er ikke bare en barnevogn, det er også et babybadekar og en lekegrind. Dette produktet er i samsvar med EN 1888-2-standarden, som tillater en maksimal vekt på barnet på 22 kg. XL babybadekaret er et av de lengste på markedet (lengde 90 cm, bredde 34 cm) og har plass til en vekt på 15 kg.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Slik velger du kombivogn

For å velge en kombivogn, vurdér følgende faktorer:

Bruksområde

Hva slags aktiviteter skal vognen brukes til?
Plassbehov: Hvor mye plass trenger du for barnevogn, bagasje, etc.?

Budsjett

Hvor mye vil du bruke på en kombivogn?
Kvalitet: Se etter gode materialer og god konstruksjon for å sikre at vognen vil vare lenge.
Bæreevne: Sjekk at vognen har en tilstrekkelig bæreevne for ditt behov.

Håndtering

Prøv å teste håndteringen av vognen før du kjøper den.

Bæring og lagring

Sjekk hvordan vognen kan bære og lagre ting når den ikke er i bruk.

Sikkerhet

Sjekk at vognen har nødvendige sikkerhetsfunksjoner.

Husk å prøve ut vognen og sjekke at den passer dine behov før du kjøper den.

Barnevogn vs kombivogn

Spørsmål og svar om kombivogner

En kombivogn er en type barnevogn som kan kombineres med forskjellige moduler for å tilpasse seg dine behov. Den kan inneholde en barnevogndel, en bilseterdel og en sportsdel, og ofte også en løpevogn og en vogn til småbarn. Kombivognen gir deg mulighet til å bruke den fra fødselen og frem til barnet er stort nok til å sitte i en vanlig barnevogn.

En duovogn er en type barnevogn som har to moduler, en sportsdel og en barnevogn, som kan kombineres eller brukes separat. Duovognen gir deg mulighet til å bruke den fra fødselen og frem til barnet er stort nok til å sitte i en vanlig barnevogn.

En kombivogn er en mer avansert type barnevogn med flere moduler, inkludert en barnevogn, en sportsdel, en bilseterdel og ofte også en løpevogn og en vogn til småbarn. Kombivognen gir deg enda flere muligheter for å tilpasse den til dine behov.

Så forskjellen mellom en duovogn og en kombivogn er antall moduler de har tilgjengelig. En duovogn har to moduler, mens en kombivogn har flere.

Det kommer avhengig av alder, størrelse og vekt på barnet ditt. Mange barnevogner er designet for å brukes fra fødselen til barnet er stort nok til å sitte i en vanlig barnevogn, vanligvis rundt 3-4 år. Men mange foreldre bruker en kombivogn til barnet er 6-7 år eller enda eldre, avhengig av barnets størrelse og vekt.

Ja, mange babyer sover godt i en vogn, enten det er en barnevogn eller en bilstol. Men det er viktig å sikre at vognen er trygg og komfortabel for babyen, og at den oppfyller sikkerhetsstandardene.

Her er noen ting å tenke på for å sikre at babyen din sover trygt i vognen:

  • Pass på at vognen har en god og støttende madrass og at babyens hode og nakke er støttet.
    Sørg for at babyen har passende tekstiler, som et mykt teppe eller en vognpose, for å holde ham eller henne varm.
  • Sørg for at vognen er i en rolig og trygg plassering, beskyttet mot direkte sollys, vind og andre elementer.
  • Sørg for at vognen har nødvendige sikkerhetsfunksjoner, som sikkerhetsbelter, hodestøtte og solskjerm.
  • Det er alltid best å sjekke produsentens anbefalinger og følge sikkerhetsrådene nøye for å sikre at babyen din sover trygt og komfortabelt i vognen.

Barnas produkter
Logo