Brystpumpe test: De 5 beste brystpumpene (juli 2024)

Liste over 5 brystpumper, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste brystpumpe per juli 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste brystpumpe

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 5 brystpumper. Se hvilke produkt som er beste brystpumpe for barn i følge brukerne her.

Amming er det beste du kan gjøre for babyen din, men det er ikke alltid lett. Medela Solo Electric brystpumpe er en komfortabel og praktisk måte å pumpe ut melk når du er borte fra babyen din. Med noen få deler og intuitive innstillinger er det enkelt å montere og rengjøre mellom hver bruk.
Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no
Vi introduserer Medela Swing Maxi, den nyeste og mest kompakte elektriske doble brystpumpen fra Medela! Denne brystpumpen gjør det mulig å pumpe begge brystene samtidig, noe som gjør pumpingen dobbelt så rask. Utformingen av pumpen etterligner barnets naturlige fôringsmønster, noe som gjør amming lettere. Swing Maxi er også lett og bærbar, noe som gjør den perfekt for mødre på farten.
Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no
NUK Soft & Easy er en håndpumpe som er enkel å rengjøre og bruke. Den har en stabil fot som står oppreist og er myk å ta på. Den har også en myk silikonkant. Med denne brystpumpen kan du mate barnet ditt direkte fra pumpebeholderen.
Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Amming er en tøff jobb. Tommee Tippees manuelle pumpe er her for å hjelpe deg med å gi babyen din den beste starten på livet. Pumpen er designet for å være enkel å bruke og behagelig for mamma, med en myk silikonsmone som er skånsom mot babyens tannkjøtt. Den har også en lettlest gjennomsiktig sylinder slik at du kan se hvor mye melk du trykker ut, og en anti-kolikkventil for å redusere vind.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Hvordan velge riktig brystpumpe?

For å velge den riktige brystpumpen, bør du vurdere følgende faktorer:

  • Type: Velg mellom manuelle og elektriske brystpumper. Manuelle pumper er billigere og mer praktiske, mens elektriske pumper er raskere og mer effektive.
  • Størrelse: Velg en brystpumpe som passer til bryststørrelsen din og gir deg den ønskede sugekraften.
  • Komfort: Velg en brystpumpe som har en god passform og er komfortabel å bruke, spesielt hvis du planlegger å bruke den regelmessig.
  • Brukervennlighet: Velg en brystpumpe som er enkel å sette opp, rengjøre og oppbevare.
  • Pris: Velg en brystpumpe som passer til budsjettet ditt, men ikke nøl med å investere i en mer avansert modell hvis du planlegger å bruke den ofte.

Slik bruker du en brystpumpe (video)

Spørsmål og svar om brystpumper

Det er ikke nødvendigt å bruke en brystpumpe, men det kan være nyttig for å øke melkeproduksjonen, forenkle amming, eller hjelpe med å tømme brystene. Noen kvinner velger også å bruke en brystpumpe for å samle melk til fremtidig bruk, for eksempel når de skal vende tilbake til arbeid.

Det er vanligvis best å kjøpe en brystpumpe før du har født, slik at du har den klar hvis du trenger den etter fødselen. Hvis du planlegger å amme eksklusivt, kan det være nyttig å ha en brystpumpe tilgjengelig for å øke melkeproduksjonen og opprettholde et godt melkereservoar.

Det er anbefalt å pumpe brystet i omtrent 15-20 minutter hver gang, med en pause på omtrent 10-15 minutter mellom hvert pumping. Dette kan variere fra person til person og avhenger av hvor mye melk du ønsker å produsere. Det er viktig å lytte til kroppens signaler og følge en rutine som fungerer best for deg.

Tiden det tar for brystene å fylle seg opp igjen etter amming, varierer fra person til person. Noen mødre kan merke at brystene blir fylt opp igjen etter bare 15-30 minutter, mens andre kan oppleve at det tar lengre tid. Faktorer som kan påvirke hvor fort brystene fylles opp igjen, inkluderer hvor mye melk du produserer, hvor ofte du ammer eller pumper, og hvor godt du ammer eller pumper.

Det varierer fra person til person hvor mye melk man kan pumpe ut på en gang. Noen mødre kan pumpe ut så lite som 15 til 30 ml på en gang, mens andre kan pumpe ut opptil to til 60 til 120 ml eller mer.

Barnas produkter
Logo