Potte test: De 6 beste pottene (mai 2024)

Liste over 7 potter, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste potte for barn per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste potte

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 7 potter. Se hvilke produkt som er beste potte for barn i følge brukerne her.

2b Baby er et merke som har som mål å gjøre toaletttrening enklere og morsommere. Vårt første produkt er en potte med motiv av Bamse og vennene hans, fra 2b Baby. Denne fine potten er anatomisk. Den har en avtagbar beholder for enkel rengjøring, høy rygg og sprutbeskyttelse for maksimal komfort. Gjør toaletttrening enklere og morsommere med 2b Baby!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

LUMA er det nye, revolusjonerende toaletttreningssettet. Det er et komplett toalettrengjøringssett for den lille. Settet inneholder alt du trenger for å hjelpe barnet ditt til å bli bleiefritt. Den består av en potte, toalettsete, trinnkrakk og en tørkeboks for våtservietter. Fint, praktisk og enkelt!

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

LUMA Toaletttreningssett er et komplett toalettrengjøringssett i 4 deler fra LUMA. Settet inneholder alt du trenger for å hjelpe barnet ditt til å bli bleiefritt. Den består av en potte, toalettsete, trinnkrakk og en tørkeboks for våtservietter. Fint, praktisk og enkelt!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Det er på tide å si farvel til de klumpete, stinkende og upraktiske pottesetene som tar opp all plassen i hjemmet ditt. My Carry Potty er den bærbare potten som du kan ta med deg hvor som helst! Den er perfekt for foreldre som har en travel livsstil eller for familier på farten. Potten er utstyrt med lokk, som gjør det enkelt å disponere barnets avfall diskret. Og fordi den er laget av slitesterk plast, er den lett å rengjøre med bare såpe og vann.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

My Carry Potty er potten som raskt blir barnets personlige eiendel, noe som er med på å gjøre pottetrening enklere. Gryten er utstyrt med lokk, som gjør den lettere å ta med seg overalt. Den har også et håndtak slik at den lett kan bæres og til og med legges i en bag. Potten er laget av slitesterke materialer av høy kvalitet som også er enkle å rengjøre. My Carry Potty kommer i tre farger: rosa, blå og grønn.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Barnas produkter
Logo