Pyjamas for barn test: De 12 beste pyjamasene til barn (juli 2024)

Liste over 143 pyjamaser til barn, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste pyjamas for barn per juli 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste pyjamas for barn

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 143 pyjamaser til barn. Se hvilke produkt som er beste pyjamas for barn i følge brukerne her.

Du fortjener å være komfortabel om natten. Det er derfor vi laget Minymo: for å få deg til å føle deg koselig og bortskjemt. Pysjamasen vår er laget av 100 % bomull, med et vakkert mønster og et mykt stoff. Bruk dem for en god natts søvn, eller som loungewear på dagtid.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Sov godt og våkn opp uthvilt med vårt 2-delte Minymo-sett. Laget av bomull, er dette koselige settet perfekt for både vinter og sommer. Få en god natts søvn i vår blå nattpysjamas, nyt morgenkaffen i vårt matchende krus, og bruk deretter kruset som pennholder til skrivebordet på jobben!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Dette er en perfekt gave til barnet ditt denne julen. Myk og behagelig, pysjamasen er laget av 100 % økologisk bomull, som er skånsom mot huden og sikrer en god natts søvn. Den langermede button-down genseren og buksene er også dekorert med Disney-figurer som Mikke Mus, Minnie Mus og Donald Duck.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Barnas produkter
Logo