q Skibriller for barn test: De 12 beste skibrillene for barn (mai 2024)

Skibriller for barn test: De 12 beste skibrillene for barn (mai 2024)

Liste over 20 skibriller for barn, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste skibriller for barn per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste skibriller for barn

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 20 skibriller for barn. Se hvilke produkt som er beste skibriller for barn i følge brukerne her.

Republic R750 skibrillene er perfekte for de som vil gå på ski. Med en komfortabel og anti-skli silikon på innsiden av båndet gir disse skibrillene deg best mulig passform. Linsene er laget av tre lag skum, som gir en duggfri opplevelse. De tilbyr også UV-beskyttelse (400) og kommer med en oppbevaringspose.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Republic R820 Ski Goggles er de perfekte skibrillene for tenåringer og voksne. Med trelags skum og anti-skli silikon på innsiden av båndet gir de en perfekt passform. De har også sylindriske doble linser med antiduggteknologi og UV-beskyttelse (400). En oppbevaringspose er inkludert.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Republic Goggle R820 er et par stilige slalåmbriller fra Republic, for tenåringer og voksne. Med tre lag skum og sklisikker silikon på innsiden av stroppen har skibrillene en god passform. Disse brillene har en sylindrisk dobbel linse med antiduggbelegg, UV-beskyttelse og antiripebelegg. Brillen har også et mykt nesestykke og justerbar hodestropp med spennelukking for maksimal komfort.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Hvis du leter etter et par gode skibriller, er Republic Goggle R820 et perfekt valg. Med tre lag skum og sklisikker silikon på innsiden av reimen har disse brillene en god passform. Den sylindriske doble linsen har UV-beskyttelse og et antiduggbelegg for din bekvemmelighet.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Vet du hva som er det verste med å gå på ski? Snøen. Men du kan ikke unngå det. Og kulda slipper du heller ikke unna. Så sørg for at du er beskyttet med Republics R810 skibriller. Med trelags skum og anti-skli silikon på innsiden av båndet vil de passe ansiktet ditt som hånd i hanske, og med dobbel linse med antiduggteknologi og UV-beskyttelse (400) vil du kunne se tydelig mens du holder deg beskyttet mot elementene. Og for å holde skibrillene dine trygge når de ikke er inne

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Republic R810-skibrillene er et godt valg for de som leter etter en skibrille som er komfortabel og gir flott syn. Med trelags skum og anti-skli silikon på innsiden av båndet vil disse skibrillene sitte fint og holde seg på plass. Den doble linsen med antiduggteknologi og UV-beskyttelse (400) vil holde øynene dine trygge og komfortable hele dagen. En oppbevaringspose følger med ved kjøp.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Republics R810 skibriller er det perfekte valget for alle som ønsker å se bra ut og være trygge mens de står på ski. Med et trelags skum for en tettsittende passform, og anti-skli silikon på innsiden av båndet, vil disse brillene holde seg på plass uansett hva. Den doble linsen er belagt med en antiduggløsning og gir UV-beskyttelse (400). En oppbevaringspose er inkludert.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Du kommer til å ha disse skibrillene til ditt neste vintereventyr. Med trelags skum og anti-skli silikon på innsiden av båndet, for best mulig passform. Dobbel linse med antiduggteknologi og UV-beskyttelse (400). Oppbevaringspose inkludert.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Ski er en flott vintersport for alle aldre. Republic R750 skibrillene er spesialdesignet for tenåringer og damer, med trelags skum og anti-skli silikon på innsiden av båndet. Med en dobbel linse med antiduggteknologi og UV-beskyttelse (400) er dette de perfekte skibrillene for deg. Oppbevaringsvesken er inkludert, slik at du kan ta vare på utstyret ditt og holde det rent!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Få de beste skibrillene for tenåringer og damer med Republic. Med trelags skum og anti-skli silikon på innsiden av båndet, for best mulig passform. Dobbel linse med antiduggteknologi og UV-beskyttelse (400). Oppbevaringspose inkludert.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Barnas produkter
Logo