Akebrett for barn test: De 5 beste akebrettene for barn (juni 2024)

Liste over 5 akebrett for barn, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste akebrett for barn per juni 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste akebrett for barn

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 5 akebrett for barn. Se hvilke produkt som er beste akebrett for barn i følge brukerne her.

Hamax Snow Glider er en klassisk kjelke i slededesign fra Hamax. Håndtakene på sidene kan brukes til styring og bremsing. Snow Glider er også veldig lett, noe som betyr at barnet ditt vil være i stand til å dra den tilbake opp bakken på egenhånd.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Snow Glider er en morsom akebrett i klassisk kjelkedesign fra Hamax. Håndtakene på sidene kan brukes til styring og bremsing. Takket være kjelkens lave vekt er det enkelt for barnet ditt å dra den tilbake opp bakken på egenhånd. Snow Glider er laget av slitesterkt, lett plastmateriale og er designet for å være så trygt som mulig.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Dette er et Baby Sake-brett fra Plastkon. Takket være kjelkens trepunktsbelte er den trygg for de minste i familien. Setet har en sklisikker overflate og er vannavstøtende, noe som gjør at barnet ditt sitter komfortabelt uten å skli. Vinkelen på brettet kan justeres og den er enkel å brette sammen og sette bort.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Ta ditt barns snøeventyr til neste nivå med Dantoy Sled Board, Blue. Dette stabile akebrettet er utstyrt med bremser og ratt, slik at barnet ditt kan regulere både hastighet og retning i bakken. Kjelken har både tau og håndtak, som gjør den lett å ha med seg overalt. En bestilling inkluderer ett blått akebrett.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

I år, gi barnet ditt morogaven med Dantoy Sledge Board. Det er et stabilt akebrett utstyrt med bremser og ratt, slik at de kan regulere både hastighet og retning i bakken. Kjelken har både tau og håndtak, som gjør den lett å ha med seg overalt. Én størrelse passer alle!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Barnas produkter
Logo