Babycall test: De 3 beste babycallerne (juli 2024)

Liste over 3 babycalls, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste babycall per juli 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste babycall

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 3 babycalls. Se hvilke produkt som er beste babycall for barn i følge brukerne her.

Miniland Digimonitor Gold er en toppmoderne babymonitor som tilbyr en rekke funksjoner for å gjøre livet ditt enklere. Med en 360° panoramautsikt kan du se babyen din fra alle vinkler. Det oppladbare batteriet i foreldreenheten betyr at du har friheten til å bevege deg rundt uten å måtte bekymre deg for kabler.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Sov bedre å vite at babyen din er trygg, selv når du ikke er i samme rom. Neonate Baby Unit BU-65D er en ekstra babyenhet for Neonate Baby Monitor BC-6500D. Med en rekkevidde på 800 meter kan den plasseres hvor som helst i huset eller leiligheten for å sikre at du alltid har fri sikt til babyen din.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hvordan velge babycall

Å velge en babycall kan være en viktig beslutning for å sikre at du kan overvåke babyen din på en trygg og pålitelig måte. Her er noen tips for å hjelpe deg å velge en babycall:

 1. Vurder dine behov: Tenk på hvilke funksjoner du ønsker i en babycall. Ønsker du en som bare har lydovervåkning, eller vil du ha en med video? Ønsker du å kunne kommunisere tilbake til babyen din gjennom babycallen? Ønsker du en som har bevegelsessensor?
 2. Sjekk rekkevidden: Sørg for at babycallen du velger har en tilstrekkelig rekkevidde for ditt hjem. Hvis du bor i et større hjem eller ønsker å bruke babycallen utendørs, bør du velge en som har en lengre rekkevidde.
 3. Sjekk batterilevetiden: Sørg for at babycallen har en god batterilevetid. Det kan være frustrerende å stadig måtte lade babycallen.
 4. Sjekk anmeldelser: Les anmeldelser fra andre foreldre for å få en følelse av hvilke babycaller som fungerer godt og hvilke som ikke gjør det. Dette kan hjelpe deg med å ta en informert beslutning.
 5. Vurder prisen: Babycaller varierer i pris, så sørg for å velge en som passer til budsjettet ditt. Husk at en høy pris ikke alltid betyr høy kvalitet, så sørg for å gjøre din forskning.

Spørsmål og svar – FAQ

Neonate babycall har forskjellige modeller med forskjellige rekkevidder, så det avhenger av hvilken modell du har eller vurderer å kjøpe. Noen modeller av Neonate babycall en rekkevidde på opptil flere hundre meter utendørs og opptil 50 meter innendørs, avhengig av modellen og de eksakte forholdene i hjemmet ditt. Det er viktig å merke seg at faktorer som vegger og forstyrrelser fra andre enheter kan påvirke rekkevidden til enheten. Det er derfor lurt å teste babycallen i ditt eget hjem for å sikre at den fungerer tilfredsstillende og gir deg tilstrekkelig dekning.

Det er viktig å plassere babycallen på riktig måte for å sikre optimal ytelse og sikkerhet for babyen din. Her er noen tips for hvor du kan plassere babycallen:

 • Plasser babycallen nær babyens seng: Babycallen bør plasseres i nærheten av babyens seng for å sikre at du kan høre alle lyder som babyen lager.
 • Unngå å plassere babycallen for nær babyen: Plasser babycallen et par meter unna babyens seng for å unngå risiko for stråling eller interferens med andre enheter.
 • Plasser babycallen på en stabil overflate: Babycallen bør plasseres på en stabil overflate, for eksempel et nattbord eller en kommode, slik at den ikke faller ned eller skader babyen.
 • Unngå å plassere babycallen i nærheten av vifter eller air condition-enheter: Lyder fra vifter eller air condition-enheter kan forstyrre babycallens lydkvalitet.
 • Vurder å plassere babycallen nær deg: Hvis du ønsker å kunne høre lydene fra babycallen mens du er i et annet rom, kan du vurdere å plassere den nær deg, for eksempel på et bord eller en kommode i nærheten av deg.

En babycall, eller baby monitor, er en enhet som brukes til å overvåke babyen din når du ikke er i samme rom som babyen. Her er en kort forklaring på hvordan en babycall fungerer:

 • Enheten i babyens rom: Babycallen består av to enheter, en enhet som plasseres i babyens rom og en annen enhet som holdes av foreldrene. Enheten i babyens rom har en mikrofon som fanger opp lyder fra babyen.
 • Trådløs kommunikasjon: Babycallen bruker trådløs kommunikasjon for å sende lydsignalene fra babyens enhet til foreldrenes enhet. Det kan være en analog eller digital forbindelse, avhengig av babycallens modell og type.
 • Lydoverføring: Når babyen gråter eller lager lyder, fanges lydene opp av mikrofonen på babycallen i babyens rom. Disse lydene sendes deretter til foreldrenes enhet ved hjelp av trådløs kommunikasjon.
 • Foreldrenes enhet: På foreldrenes enhet vil lydene fra babyen spilles av gjennom høyttalerne eller hodetelefonene. Noen babycaller har også en visuell indikator, for eksempel en lysindikator, som viser at babyen lager lyder.

Noen babycaller har også ekstra funksjoner som bevegelsessensorer eller videoovervåkning.

Barnas produkter
Logo