Smokk test: De 10 beste smokkene til de minste (juli 2024)

Liste over 10 smokker, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste smokk per juli 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste smokk

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 10 smokker. Se hvilke produkt som er beste smokk for barn i følge brukerne her.

Mammas bryst er det beste i verden. MAM-smokken er en perfekt kopi av mammas bryst, laget med silkemyk silikon som føles som mammas hud. Den leveres med en praktisk oppbevaringsboks som kan brukes som steriliseringsboks, så den er enkel å rengjøre og sterilisere.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

I over 25 år har MAM designet innovative produkter for babyer og deres foreldre. MAMs smokker er laget av 100 % ren silikon, noe som gjør dem myke og skånsomme for babyens sarte hud. Den originale smokken har en unik, patentert sugedel som er laget av silkemyk silikon, som minner om mammas hud. Dette gjør det enkelt å feste smokken til babyens munn og garanterer en perfekt passform. Smokkene kommer i en praktisk oppbevaringsboks som også fungerer som steriliseringsboks, noe som gjør det enkelt å holde pakken

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Vi introduserer MAM Original Natural! En 2-pakning med klassiske smokker fra MAM, som er skånsomme mot huden og har søte motiver. Smokkene er laget av naturgummi, og har en knopp i polypropylen. Smokkene leveres i en praktisk oppbevaringsboks, som også fungerer som steriliseringsboks.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

MAM-smokker er den originale naturlige måten å berolige babyen din på. De er laget av naturgummi og har en knopp i polypropylen. Smokkene leveres i en praktisk oppbevaringsboks, som også fungerer som steriliseringsboks, noe som gjør dem perfekte for reise.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Mammas favorittsmokker. MAMs Original Night smokk er laget av silkemyk silikon, som minner om mammas hud, og som har store luftehull og en knotete inni, for å hindre hudirritasjon hos barnet. Smokkene leveres i en praktisk koffert for enkel oppbevaring og bæring.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

MAM-smokker er de originale smokkene, som foreldrene har hatt tillit til i over 30 år. De er laget av silkemyk silikon, som minner om mammas hud, og har store luftehull og en knott på innsiden for å hindre hudirritasjon hos barnet. MAM-smokker leveres i en praktisk og stilig gaveeske, med strikk for enkel feste til bæresele eller barneseng.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Amming er den beste måten å mate den lille på, men noen ganger kan det være vanskelig å komme i gang. Det er derfor vi laget MAM pleiesmokken 2-p Size. Vår brystvorteskjoldsmokk er en veldig tynn, sommerfuglformet smokk som gir maksimal hud-mot-hud-kontakt mellom mor og barn. Den har en silkemyk overflate som minner om mammas hud og den er lett strukturert for å frigjøre melk om nødvendig.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

MAM Nipple Shield er en veldig tynn og sommerfuglformet smokk, som gir maksimal hud-mot-hud-kontakt mellom mor og barn. Smokken har en silkemyk overflate som minner om mammas hud, og den er lett strukturert for å frigjøre melk. Dette brystvorteskjoldet er perfekt for ammende mødre som er bekymret for ømhet i brystvorten og ønsker å fortsette å amme.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Du lurer kanskje på hvorfor du trenger en Winnie the Pooh smokk? Vel, de er ikke bare søte og praktiske, de er også beroligende. De er laget av silikon, noe som betyr at de aldri vil etterlate merker på babyens hud. I tillegg har skjoldet lufthull som lar huden puste. Og sist men ikke minst, den er lysende og lett å finne i mørket!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Barnas produkter
Logo