q Badebalje for barn test: De 7 beste badebaljene (mai 2024)

Badebalje for barn test: De 7 beste badebaljene (mai 2024)

Liste over 8 badebaljer for barn, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste badebalje for barn per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste badebalje for barn

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 8 badebaljer for barn. Se hvilke produkt som er beste badebalje for barn i følge brukerne her.

Bad barnet ditt på en tryggest mulig måte med OKBaby Onda badekar. Den er ergonomisk, har integrert støtte for å ligge og sitte opp, og er laget av slitesterke materialer som er skånsomme mot babyens hud. Onda badekaret er designet for å brukes av barn fra 6 måneder og oppover, slik at du kan bruke det i årevis.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Thermobaby Vasco Badesett er et komplett sett med badehjelpemidler for nyfødte. Settet inneholder badekar, stativ, slange, badehjelp for nyfødte, badetermometer og vaskesvamp. Stativet er stabilt og pent, og enkelt å montere og slå sammen. Bena er laget av tre, og kan tas av ved behov.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Den beste tiden på dagen er i badekaret med din favoritt Disney-figur. Med dette Winnie the Pooh-badekaret kan du nyte en avslappende og morsom tid med barnet ditt. Karets smarte kranfunksjon vil hjelpe deg med å kontrollere vanntemperaturen og vannstrømmen, og dens ergonomiske form vil gjøre badingen mer behagelig for både deg og barnet ditt. Den har også et motiv av Winnie the Pooh fra Disney!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Riktig start Mumintroll-badekaret er det perfekte stedet for en koselig badestund med den lille. Den har praktiske håndtak i underkanten, som gjør badetiden enklere for deg og barnet ditt. Karet er tilpasset slik at badetiden skal være enkel og behagelig for både deg og barnet ditt.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Du er en forelder, du kjenner kampen. Du ønsker å bade babyen din i en behagelig stilling, men du har ikke plass til et badekar. Du trenger noe praktisk og plassbesparende som vil gjøre livet ditt enklere. Derfor er BabyDans sammenleggbare badekar den perfekte løsningen for deg. Den er designet slik at du kan bade barnet i en behagelig stilling og den har også en plugg som skifter farge når vannet er 37 grader, slik at du ikke trenger å sjekke det hele tiden.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

BabyDans sammenleggbare badekar er den perfekte løsningen for personer med begrenset plass. Badekaret er utformet slik at du kan bade barnet i en behagelig stilling. Badekaret kan foldes sammen og oppbevares når det ikke er i bruk. Den har til og med en plugg som skifter farge når vannet når 37 grader!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Barnas produkter
Logo