q Bæresele test: De 12 beste bæreselene (mai 2024)

Bæresele test: De 12 beste bæreselene (mai 2024)

Liste over 14 bæreseler, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste bæresele per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste bæresele

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 14 bæreseler. Se hvilke produkt som er beste bæresele for barn i følge brukerne her.

Child power NINO er en praktisk og ergonomisk bærer fra Kinderkraft. Pakningen kan brukes i to bæreposisjoner: forovervendt og på baksiden. Ergonomisk utformet for barnets hofte og ryggrad. Du kan bruke bæreselen fra babyen din er 3 måneder og opptil 20 kg. NINO er utviklet med innspill fra fysioterapeuter, ergonomieksperter og foreldre.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

NINO er en bærer fra Kinderkraft, som er komfortabel og praktisk. Den kan brukes i to bæreposisjoner: forovervendt og på ryggen. Den er ergonomisk utformet for babyens hofte og ryggrad. Du kan bruke den fra barnet er 3 måneder og oppover.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Dette er transportøren du har lett etter! Kinderkrafts NINO er både praktisk og ergonomisk. Pakningen kan brukes i to bæreposisjoner: forovervendt og på baksiden. Ergonomisk utformet for barnets hofte og ryggrad. Du kan bruke bæreselen fra barnet er 3 måneder, og opptil 20 kg.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Huggy er en fantastisk bæresele fra Kinderkraft for barn fra 3 måneder til 20 kg. Bæreselen kan brukes i to bæreposisjoner: forovervendt og på baksiden. Ergonomisk utformet for barnets hofte og ryggrad. Du kan bruke bæreselen helt fra barnet er født, både forovervendt og bakovervendt.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Du vil aldri angre på å kjøpe en Kinderkraft-bærer. Den er designet for barn fra 3 måneder til 20 kg og kan brukes i to bæreposisjoner: forovervendt og på ryggen. Ergonomisk utformet for barnets hofte og ryggrad. Du kan bruke bæreselen helt fra babyens alder!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Najell Origi Volume 2 er den perfekte bæreren for babyen din. Den er lett å ta på med brede skulderstropper og en behagelig støtte rundt ryggen. Selen er designet for å være ergonomisk og trygg for deg å bære babyen din i.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Najell Easy Baby Carrier er en allsidig og praktisk bæresele som er enkel å bruke og lett å bære. Den har tre forskjellige bæreposisjoner, er behagelig og trygg å ha på seg, og er designet for å være ergonomisk.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Najells enkle bæresele er laget for foreldre. Den er enkel å ta på, og den er behagelig for både deg og barnet ditt. Den er designet for å være trygg og ergonomisk, slik at du kan bære babyen din i tre forskjellige posisjoner.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Najell Origi Volume 2 er en komfortabel, ergonomisk og trygg bæresele for deg og babyen din. De brede skulderstroppene og ryggstøtten gjør det enkelt å bære barnet ditt. Selen er enkel å ta av og på, slik at du kan få barnet inn og ut uten problemer.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Najells Easy Soft bæresele er en ergonomisk og praktisk bæresele som er enkel å bruke, behagelig for deg og babyen din, og allsidig i sin design. De tre ulike bæreposisjonene justeres enkelt ved hjelp av den brukervennlige selen, og du finner den lett å ta av og på. Bæreselen er også designet med et mykt interiør for babyens komfort.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Vårt regntrekk er laget av materialer av høy kvalitet, og er testet i kraftig regn. Vi vet hvor viktig det er å beskytte babyen din mot vær og vind og holde den tørre. Dekselet kommer med en praktisk bæreveske for enkel oppbevaring når den ikke er i bruk.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Si farvel til smekker som faller av eller som ikke sitter godt. BabyBjörn smokken har en unik design som holder den sikkert på plass, og for enkel tilgang for babyen din. Stoffet er mykt og maskinvaskbart, slik at du kan holde bæreren din ren og frisk.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Magebæring (se video)

Spørsmål og svar om bæreseler

Det er vanligvis trygt for babyer å ligge i en bæresele når de har god nakke- og hodekontroll, som regel rundt 3-4 måneder. Imidlertid kan det variere fra baby til baby, så det er alltid best å sjekke med en lege eller en barnehelseekspert for å bekrefte at babyen din er klar til å ligge i en bæresele.

Det avhenger av produsentens anbefalinger og vekten og størrelsen til babyen din. Mange produsenter anbefaler at babyer kan bæres i en bæresele frem til de veier rundt 22 kg, noe som ofte skjer når de er mellom 3 og 4 år gamle.

Ja, mange bæreseler er beregnet for bruk fra nyfødt. Det er imidlertid viktig å sjekke produsentens anbefalinger for vektbegrensninger og sikkerhetsretningslinjer, da ikke alle bæreseler er beregnet for nyfødte.

Noen bæreseler har en innlegg eller en bæreposisjon for nyfødte, som gir den nødvendige støtten til babyens hode, nakke og rygg. Når babyen din blir større og har bedre nakke- og hodekontroll, kan du gå over til en annen bæreposisjon.

Barnas produkter
Logo