q Beltepute test: De 9 beste belteputene (mai 2024)

Beltepute test: De 9 beste belteputene (mai 2024)

Liste over 9 belteputer, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste beltepute per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste beltepute

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 9 belteputer. Se hvilke produkt som er beste beltepute i følge brukerne her.

lionelo Luuk Fix er en beltestol for barn, egnet for barn fra 12 måneder til 4 år. Den er utstyrt med Isofix-braketten, som reduserer kreftene som virker på barnet betydelig ved plutselig oppbremsing eller kollisjon. Installasjonen er ekstremt enkel og høyden på skulderbeltet kan justeres til riktig høyde.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Mifold booster sete er det mest avanserte, kompakte og mobile barnesetet noensinne. Det er praktisk å ta med seg. Den er over ti ganger mindre enn en tradisjonell lenestol og like sikker. Men takket være den ergonomiske designen er den også mer komfortabel for barnet ditt.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Du er på ferie. Du vil utforske, men du vil ikke bruke for mye penger på å leie en bil. Med BoostApak kan du kjøpe et bilsete og leie det etter behov, uten å måtte bære det med deg. Den er også perfekt for kortere reiser med buss eller taxi.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Peg Perego booster-sett er et uunnværlig tilbehør til bilen, og gir barnet ditt et komfortabelt og trygt sete på reisen. Boostersettet er utstyrt med SUREFIX-adapter for feste til Isofix og adapter n for bilen. Den er testet i henhold til ECE R44/04 og designet for barn i gruppe 2 til 3, dvs. fra 15 til 36 kg (tilsvarer ca. 3 til 12 år).

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Du har kjørt med barnet ditt i bilsetet i lang tid nå. Det er på tide å oppgradere dem til en beltestol! Graco Booster seven er en trygg og sikker måte for dem å sitte i bilen på. Den er enkel å installere, og har et polstret sete med armlener for komfort. Boosteren kan justeres etter hvert som de vokser opp, så den vil vare i mange år fremover!

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Ta barnet trygt med på en biltur med Gracos Booster Seat Basic. Den er designet for barn som veier mellom 22 og 36 kg og er perfekt for å holde dem trygge og komfortable mens de reiser. Det polstrede setet har sidestøtter som de kan hvile armene på og kan justeres for å passe dem.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Leter du etter det beste beltesetet for barnet ditt i gruppe to og tre? Se ikke lenger. Childhomes boostersett 2/3 er den perfekte løsningen for deg. Denne beltestolen lar barnet ditt sitte i en høyere stilling slik at sikkerhetsbeltet kan brukes riktig.

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Bebeconfort har designet og produsert bilseter for barn i mer enn 50 år. Vår misjon er å hjelpe foreldre og omsorgspersoner med å holde barna trygge i bilen, og det er grunnen til at vi har utviklet en rekke barneseter som er enkle å installere og bruke. Vi er sikre på at du vil finne det perfekte barnesetet for den lille, så se gjennom utvalget vårt i dag!

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Mifold booster sette er den perfekte følgesvenn for foreldre og deres barn. Det er det mest avanserte, kompakte og mobile barnesetet noensinne, praktisk å ta med seg. Den er over ti ganger mindre enn en tradisjonell lenestol og like sikker. Men takket være dem vil barnet ditt få en mer komfortabel og morsom tur!

Se beste pris
Dagens beste pris: tradedoubler.com

Barnas produkter
Logo