Sydvest for barn test: De 12 beste sydvestene for barn (juli 2024)

Liste over 51 sydvester for barn, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste sydvest for barn per juli 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste sydvest for barn

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 51 sydvester for barn. Se hvilke produkt som er beste sydvest for barn i følge brukerne her.

Kotten Southwest er en regnlue med praktisk design. Luen har skjerm både foran og bak, så regndråpene renner fint av og holder barnets hode og nakke tørre. Regnhatten har sveisede sømmer, en vannsøyle på 8000 mm, og en justerbar stropp under haken. Den er tilgjengelig i forskjellige farger, størrelser og former.
Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no
Lyon er et pent sett med fôret regnlue og vanntette votter fra Petite Chérie Atelier. Hanskene har justerbare stropper. De er utstyrt med reflekser, slik at barnet ditt kan se i mørket. Lyon er laget av 100% bomull, som er myk og pustende. Fôret på hatten er laget av polyester, som er vanntett og slitesterk. Fôret på vottene er laget av polyester og nylon, som også er vanntette og slitesterke.
Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no
Lindberg Kotten Southwest regnlue er en praktisk og stilig måte å holde barnet ditt tørt i regntiden. Den er laget av et pustende materiale som holder dem kjølige og tørre, og har en skjerm både foran og bak. Hatten er justerbar slik at den kan passe alle størrelser på hodet, og den har en justerbar stropp under haken for å holde den sikkert på plass.
Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Barnas produkter
Logo