q Aktivitetsleke til baby test: De 12 beste aktivitetslekene for babyen (mai 2024)

Aktivitetsleke til baby test: De 12 beste aktivitetslekene for babyen (mai 2024)

Liste over 42 aktivitetsleker til baby, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste aktivitetsleke per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste aktivitetsleke for baby

Barnasprodukter.no tråler norske nettbutikker som selger produkter til barn. Vi overvåker dermed til en hver tid de produktene som finnes. Hver gang en nettbutikk publiserer nye produkter legges dette til denne nettsiden. Deretter rangeres produkter etter best i test, hvor brukere har delt sine erfaringer. Nedenfor finner du en oversikt over 42 aktivitetsleker til baby. Se hvilke produkt som er beste aktivitetsleke for barn i følge brukerne her.

Franck & Fischer er et høykvalitets, miljøvennlig og trygt leketøy for babyer og småbarn. Det er en perfekt måte å underholde den lille på, samtidig som den lærer dem om former og farger. Det er mange forskjellige teksturer de kan utforske, for eksempel tre, stoff og metall. Leken er laget av 100% organiske materialer.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Kikadu Aktivitetsspill med hjort er et spennende aktivitetsleketøy for nysgjerrige barn. Laget av silkemyk økologisk bomull, er hjorten fylt med morsomme detaljer som raslende papir, lyd og en bitering i naturgummi. Det er et perfekt leketøy for den lille for å utforske sansene sine og utvikle motoriske ferdigheter.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Når du trenger en pause fra livets kjas og mas, er Kikadu Activity Game den perfekte måten å tilbringe tid med barnet ditt på. Laget av 80 % organisk bomull og 20 % resirkulert polyester, er denne myke hjorten fylt med en beroligende lyd for å roe den lille. Hjorten lager også en vibrerende lyd når du trekker i halen. Et lite kosedyr egner seg også til kos.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Kikadu's Activity Ball er et leketøy for den lille som er flott for sanseutvikling med sin myke, organiske bomull og lille bjelle inni. Det ene øret lager spennende raslelyder mens det andre øret er en interessant knute å føle. Denne ballen er perfekt for spedbarn, småbarn og barn i alle aldre!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Små barn vil elske Kikadus pipelekesopp! Pipleken er laget av økologisk, GOTS-sertifisert bomull og resirkulert polyester. Soppen lager en pipelyd når du klemmer på den. Perfekt for de minste i familien!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Rätt Start Raslebok er en myk bok med fine motiver av Mamma Mø. Oppslagsboken er en pedagogisk leke som stimulerer mange forskjellige sanser samtidig. De fine bildene er morsomme å se på, mens boken knitrer og rasler. La babyen din utforske og lære med Rätt Start Raslebok!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Kikadu Baby Toy Bird er et vakkert og mykt leketøy for babyen din. Den er laget av økologisk bomull og resirkulert polyester, som er miljøvennlig. Fuglen har en rangle inni, som lager en raslelyd når den ristes. Vingene har raslende papir inni, som er flott for sanselek.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Nattous aktivitetsspill er den perfekte måten å underholde den lille på, samtidig som den stimulerer sansene. Den myke plysjleken er designet med en rekke teksturer, lyder og aktiviteter som vil holde barnet ditt engasjert i timevis. Tusenbein er laget av materialer av høy kvalitet og er myk å ta på.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Du er aldri for ung til å spille! Nattou's Activity Game er en søt og myk tusenbein leke for barn. Den er designet med fine detaljer i bomull som gir barnet taktil stimulering. Tusenbein har en rangle, fløyte, horn og rasling i kroppen som underholder barnet og stimulerer finmotorikken.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Nattou Activity Game er en myk plysj aktivitetsball som er designet med fine detaljer i bomull, som gir barnet taktil stimulering. Ballen har rangle, horn og rangle, som underholder barnet og stimulerer finmotorikken. Ballen er lett for små å gripe.

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Nattous aktivitetsspill er en bedårende aktivitetsball i plysj med rangle, horn og rangle inni. Den er perfekt for små å gripe og riste, og den stimulerer finmotorikken deres. Med sitt myke bomullsutside vil det være ditt barns nye favorittleke!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Kikadu er et merke som produserer høykvalitets, trygge og vakre produkter for de minste. Denne bedårende aktivitetsleken er designet for at babyer skal øve på gripeferdighetene sine. Hjorten har en bjelle inni, som stimulerer hørselen og fungerer som en rangle. Den er perfekt for den lille å leke med og holde seg underholdt!

Se beste pris
Dagens beste pris: jollyroom.no

Spørsmål og svar om aktivitetsleker

Man kan begynne å bruke babygym når babyen din er rundt 4-6 måneder gammel.

Her er noen lekeideer for babyer på 2 måneder:

1. Smil til babyen din og prat med henne for å fremme sosial utvikling.
2. Le med henne ved å bevege leker frem og tilbake eller sideveis.
3. Hold babyen oppreist mens du støtter ryggen hennes og hjelper henne å øve på nakkekontroll.
4. La babyen kjenne på ulike teksturer ved å gi henne leker med forskjellig overflate å ta på.
5. La babyen høre forskjellige lyder ved å ringe en bjelle eller spille en sang for henne.

Her er noen anbefalte leker for babyer:

1. Spillgynger
2. Aktivitetsleker med forskjellige teksturer og lyder
3. Soft bokser og sikkerhetsbøker
4. Små baller og sorteringsleker
5. Størrelsespassende leker for å øve på grep og koordinasjon
6. Musikkinstrumenter som trommer og xylofoner
7. Spill med refleksjon, lys og lyder.
8. Det viktigste er at lekene er sikre og passer til babyens alder og utviklingstrinn.

Barn begynner å leke i tidlig alder, omtrent fra 3 måneders alder. De begynner med simple leker som å bevege armer og ben og gripe og slippe små gjenstander. Med alderen vil leken deres bli mer avansert og kompleks, og de vil øve på sosiale, emosjonelle og kognitive ferdigheter gjennom lek.

Barnas produkter
Logo